Кевин Костнър като „Престъпник“

2
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

В екшън трилъра му партнират актьори, които също са играли във филми за супергерои

Кевин Костнър, който тази година навърши 61, e Джерико Стюарт в „Престъпник“ / Criminal, по кината от 15 април. Филмът разказва за добър човек в тялото на злодей…

В отчаян опит за осуетяване на демоничен заговор, спомените, тайните и уменията на мъртъв агент от ЦРУ биват имплантирани в непредсказуем и опасен осъден на смърт затворник с надеждата той да довърши мисията му.

Филмът е на израелския режисьор Ариел Вромен, известен с криминалната драма по действителен случай „Хладнокръвният“ (The Iceman, 2012).

На Костнър партнират актьори, които също като него са играли във филми за супергерои, напомня Comicbook.com. Той беше осиновителят на Кларк Кен / Супермен в „Човек от стомана“, Райън Рейнолдс е звездата на „Дедпул“, който стана най-касовият филм с ограничителен R рейтинг, Гал Гадот дебютира като Жената чудо в „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“, а сега снима и самостоятелен филм за нея, Томи Лий Джоунс игра полковник Честър Филипс в „Капитан Америка: Първият Отмъстител“, а Гари Олдман се превъплъти в комисар Гордън от „Черният рицар“ и другите филми от трилогията на Кристофър Нолан за Батман.