Плътни ЗАВЕСИ 280х280 см само за 44 лв. – Нови продукти в онлайн магазин Пердета БГ

1
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

НОВО: Тежки и плътни завеси, непропускащи никаква светлина

Пердета БГ е фирма, вносител на пердета и завеси, с магазин в гр. Пловдив. Можете да разгледате и да поръчате онлайн, на едро и дребно, избрани от Вас продукти с доставка по куриер.

Избери и поръчай плътни завеси само за 44 лв. / бр.

Ние сме директни вносители на завесите! От всеки модел пердета и завеси разполагаме с по няколко модела, за да имате възможността да изберете точно това, което отговаря на интериора в дома Ви. Тези готови завеси са с размер 280х280 см и са подходящи за окачане в хотели, санаториуми, всякакви обществени и административни сгради и помещения, естествено и за дома, особено за стаи, които искаме да затъмним изцяло!

Поръчайте онлайн завеси и спестете време и нерви от обикалянето по магазините за интериорен текстил. Поръчайте готова плътна завеса от нас и ние ще я доставим директно при Вас, чрез куриер, в рамките на 3-5 дни. Ако пък сте в Пловдив – посетете ни на място в магазина, намиращ се на бул. България 4 и ще видите натурално тези красиви и модерни пердета и завеси. Завесите са ушити, т.е. в напълно завършен вид са, 100% готови за поставяне – елегантни готови пердета и завеси.