Астрологията – поглед към себе си. :: Послание от Атлантида /кратък разказ/

1
Добави коментар
astrojozi
astrojozi

 
Послание  от Атлантида

/Кратък разказ послание/

         Казвам се Далия, журналист, писател и изследовател на древни цивилизации. Живея в Барселона и предприех едно пътуване до Южна Америка, което планирах от години.

         Вървях дълго в джунглата на Амазония, за да се срещна с нея, старата НАХИ, индианка от древно село, до която бях стигнала след месеци проучване. Самият път дотук беше  труден и изпълнен с препятствия, но  когато седях до нея и държах ръката, на  тази мила старица, сълзи се стичаха от очите ми. Ето какво записах и предавам с вълнение на всички вас мили хора.

Историята на старата индианка Нахи, която тя знае от далечните си предци.

         Дълбоко в  пещера в джунглата на Южна Америка има древен надпис, от времето на цивилизацията на Атлантида, който е важно послание за нас днес и за наше благо.

Там на древен език е изписана истината за историята на планетата напред и назад в Спиралата на времето.

Този надпис е върху каменна плоча, която е вход към подземен коридор с чудни стаи, които са връзки към различни измерения и показващи пътя ни.

Този дълъг надпис е изписан с древни букви, които са многоизмерни и вълшебни и всяка една от тях е светлинен код свързан с нашето ДНК. Те светят и излъчват с цветовете на дъгата и други вълшебни непознати за нас още цветове.

Всичко там ще се разкрива постепенно и поетапно на хората, когато са готови и те ще получат 136 последователни послания, които да им помагат в прехода. Ето едно тях:

         „Скъпи Земни братя и приятели от всички времена и посоки, сега вие получавате това послание, където сте точно в този момент, защото точно то ви е необходимо точно сега, в тези „трудни“ за вас дни. Да знаем, че не ви е лесно и сякаш ви се струва, че всичко е объркано и идват лоши дни, но всичко е илюзия. Повярвайте скъпи приятели,      всичко се променя с бърза скорост и идва Ерата на Любовта, на Цветната Дъга, когато всичко може да се промени, ако се обичате и дадете път на вашите сърца, защото всичко идва и свършва там в центъра в Сърцето ви и се влива в Сърцето на Мъдрата Любяща Вселена. Вие ще осъзнаете, колко сте могъщи, колко сте любящи и искрени, когато сте радостни и обединени в Новия СВЯТ.

Вие сами ще поискате да сте Любов и да се разтворите в нея. Спокойно и леко отдайте страха и контрола, на БОГ във вас. Бъдете само бъдете и се усмихнете и Колелото на съдбата ще ви влее в Вселенския Поток на Истинския Живот, който ще изберете и ще се събудите в Светлината излизайки постепенно от Матрицата и Лабиринта на страха.Защото вие сте СЪ-ТВОРЦИ. Доверете се на Духа в себе си и ще се слеете с всичко в морето от Светлина и тогава, няма минало, няма бъдеще, а има тук и сега в Любовта. И винаги когато ви е страх, знайте, че ние винаги сме до вас, вашите Учители и братя от Вселената от всички посоки на времето и пространството. И така е.
С обич :

ЕДНА ОТ ВАС КАЛЕЯ