Изключително достъпните Swiss Made часовници с марка Hugo Boss

1
Добави коментар

Луксозната колекция часовници BOSS Black е замислена за самоуверения човек, който предпочита модерния класически дизайн с докосване на Европейска изтънченост. Часовниковата линия Black се увеличава този сезон с добавянето на изключителни модели Hugo Boss със Swiss Made подпис. Очаквайте скоро да се предлагат търговската мрежа онлайн, така че продължавайте да четете, за да откриете повече.

Други модели на BOSS, може да разгледате тук: https://timezone24.bg/hugo-boss

Какво е това, което прави тези часовници Hugo Boss толкова специални?

Подписът Swiss Made на часовниците Hugo Boss е това, което ги прави наистина специални. Това означава, че механизмът и часовникът се сглобени, настроени и проверени от производител в Швейцария. Механизмите, с които разполага колекцията Boss Black са от швейцарския производител Ronda. Както при всеки Swiss Made часовник, тези часовници трябва да преминат през строга крайна проверка, за да се гарантира реалното швейцарско качество.

Това са съвременни класически часовници, които са завършени по най-красивия начин, за да покажат и най-фините детайли. Моделите само с дата индикатор са с доста тънък корпус, едва 6.5 мм, докато тези с хронографа са с дебелина 9 мм. Изключително малката дебелината на корпусите тези часовници ги прави много елегантни, дори да се носят с риза.

Часовниците са със здраво и издръжливо стъкло от сапфир. Най-ясният здрав кристал достъпен за часовниците. Минералният кристал е най-разпространеният материал използван при часовниците, но той не е толкова устойчив на надраскване, както сапфирения кристал.

Качеството и изисканият характер на тези часовници може да се види в техните каишки и верижки. Всички гривни са гравирани с логото и разполагат с луксозна закопчалка тип пеперуда. Този тип закопчалка обикновено се използва за часовници с кожена каишка, но също така и за часовници с твърда гривна от висококачествена стомана. Малко от часовниците Boss имат такава закопчалка, така че това е още една изключителна детайлност на тази колекция. Трансперантната закопчалка осигурява също допълнително удобство, защото при затваряне приляга плътно и има гладко покритие отвътре.

В допълнение, кожените каишки са изработени от автентична италианска естествена кожа за изключителен комфорт и по-луксозен външен вид.

Swiss Made колекцията на Hugo Boss включва четири класически модела и пет спортно-елегантни хронографа. Тези часовници имат впечатляващо качество и идеално се съчетават с класическия бизнес стил, но също така и с непринудено шикозно облекло.

Swiss Made колекцията Hugo Boss носи селекция от стилни часовници от най-високо качество, необходими за модерния и уверен мъж, който иска само най-доброто. Очаквайте скоро и в нашия онлайн магазин.

Like this:

Like Зареждане…