Хотел „Йо“ Св. Константин и Елена, Варна

2
Добави коментар
ivaila
ivaila

Информация за к.к Св. Св. Константин и Елена

Св. Св. Константин и Елена е първият български Черноморски курорт, намиращ се в близост до град Варна. Той е един от от най-красивите български курорти. Разположен е сред забележително красива природна местност богата на забележителности и растителност. Комплексът е покрит със широколистна гора, която достига почти до брега на Черно море.
В курортния комплекс има тенис кортове,футболно игрище, детски площадки, минерални басейни и яхтено пристанище. Комплексът може да предложи на всички почиващи разнообразни хотели за настаняване и нощувки за почивка край морето, но също така е удобен курорт за настаняване на фирмени служители и за командировки поради близостта му с град Варна и достъпните цени.

Прочети още

Къде се намираме?

Хотел „Йо“ е разположен в спокойния и тих курортен комплекс Св.Св. Константин и Елена. Хотелът се намира на 10км от центъра на град Варна (Катедралата „Св. Успение Богородично“), на 8км от курорта Златни Пясъци. Разстоянието от хотела до Дворец на Културата и Спорта Варна е 8км; до Фестивален и Конгресен Център (ФК) е 9км, до морската градина на Варна разстоянието е 6км. Хотел „Йо“ е подходящ и за хора, които искат да посетят университетите във Варна като Икономическия Университет и Техническия университет.