Съхранение на стволови клетки цени

1
Добави коментар
btrend
btrend

Посочените цени за съхранение на стволови клетки са крайни и включват доставка на комплекта за взимане *, подсигуряване на медицински екип, който да извърши вземането, кръвни тестове / вирусология и серология /, транспортиране, обработка, съхранение за посочения период и връщане на пробата за трансплантация в рамките на 24 часа при поискване на територията на Европа.

В цената се включва и  финансова подкрепа в случай на трансплантация на стволовите клетки.

* Всичко необходимо за събирането на стволовите клетки по време на раждането е включено в комплекта, който родителите ще занесат в родилна зала.
Комплектът съдържа специално предназначена за целта чанта поставена в индивидуална стерилна опаковка с две игли за по-лесно събиране и за намаляване на възможността от заразяване. Чантата съдържа точното количество и вид на антикоагулант за запазване на кръвта на пъпната връв.
Пробата се пренася в специални изотермични опаковки проектирани от Future Health , в съответствие с разпоредбите, свързани с безопасността
на превоза на биологични вещества (ООН 3373, АТА Инструкция за опаковане 650).

Предлагаме гъвкави схеми за разсрочено плащане, което не е обвързано с банки и финансови институции.
Цените за съхраняване на стволови клетки варират според избраната от вас услуга и периода за съхранение. За повече детайли изберете някой от услугите посочени по-долу.

• По официални данни на Изпълнителна Агенция по Трансплантация, Future Health е банката с най-много съхранени проби от кръв и тъкан от пъпна връв и в България за 2014 год.

Съхранение на стволови клетки цени

Цени от 1000 лв. при подписване на договор…
виж повече
Цени от 1000 лв. при подписване на договор…
виж повече
За срок от 20 години. 1200 лв. при подписване на договор 2300 лв. при получаване на сертификат Възможност за разсрочено плащане за 12 и 24 месеца, директно към МЦ…
виж повече
Отстъпки за съхраняване на стволови клетки Отстъпки: – отстъпка преди 30-та гестационна седмица – 20% отстъпка при съхранение на втора проба – 10% отстъпка при съхранение на млечен зъб, при съхранена първа проба…
виж повече