Да прекараме малко време с Bugatti Chiron (ВИДЕО)

1
Добави коментар
charka
charka

Тъй като от техническа гледна точка вече знаем достатъчно за хипер-звяра Bugatti Chiron и неговите 1500 к.с., сега ще отделим известно количество време да разгледаме 7 звездния му интериор и зашеметяващия луксозно-спортен екстериор. Облият яйцевиден профил на скъпото возило крие някои доста интересни стайлинг изненади, които странно защо не са отразени с милиони снимки в интернет, както очаквахме досега.

Въпреки, че дизайнерският почерк на пръв поглед ни е познат от Veyron, двата модела всъщност се различават от много аспекти. Двуцветно припокриващото се тяло приютява кабина, облицована с луксозна кафява кожа, перфектно контрастираща с елементите от сурово-въглеродни влакна. Този класически стил се комбинира учудващо добре с трите TFT дисплея и централния футуристичен, аналогов скоростомер, който показва умопомрачаващите 500 км/ч максимална скорост.
Освен това, инфотейнмънт системата избледнява, когато увеличавате скоростта ,за да не ви разсейва; а пък аудио системата (предоставена от Accuton), от своя страна, разполага с по един еднокаратов диамант във всяка от четирите пищялки, за да може музиката да гали по-нежно ушите на своя водач.

Видеото по-долу ще ви покаже и някои от марковите аксесоари на Bugatti, като якета, портмонета, химикали и др. изработени ръчно. Със същата доза отделено внимание, като на Chiron, те безспорно ще вървят добре с вашето 2,6-милионно возило (в долари!).