Холивудски звезди и световноизвестни фотографи се присъединиха към Huawei P9

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

На ексклузивно събитие в лондонската зала  Battersea Evolution, Huawei Consumer Business Group представи дългоочакваната серия Huawei P9, предназначена да преоткрие смартфон фотографията.

На глобалното технологично събитие, пълно с известни личности, ходивудският актьор Хенри Кавил, който е рекламно лице в кампанията на Huawei P9, заедно със Скарлет Йохансон (глобални посланици на Huawei P9 серията), беше придружен от много световноизвестни фотографи, сред които Мери Маккартни и носителят на награда в конкурса на National Geographic „World Press Photo“ – Дейвид Гутенфелдер.

Huawei P9 е първият смартфон от партньорството между Huawei и световната марка за производство на камери Leica, чийто резултат е зашеметяващият смартфон с двойна камера. Той поставя нова база за сравнение в технологията за смартфон камери, с повече светлина и по-добра яснота, за да заснема брилянтни цветни и поразяващи черно бели изображения в оригиналния Leica стил.

Изображенията от новаторската двойна камера оживяват на 5.2-инчовия full HD дисплей. P9 притежава най-новия Kirin 955 чипсет на Huawei и последната версия на Android – Marshmallow 6.0.

Семейството на Huawei P9 съчетава страхотен, гладък дизайн и прецизен детайл с технология – произведение на изкуството – за да може да промени начина, по който виждаме света. То продължава наследството на Huawei от премиум мобилни устройства, който определят стандартите в индустрията за елегантност и производителност.

Ричард Ю, Изпълнителен директор на  Huawei Business Group, коментира : „Ние вярваме в културната технология, базирана на любопитството на хората и тяхното желание да бъдат креативни, променяйки начина по който усещат света около себе си. С P9, работещ с Leica, ние предизвикахме възможностите в технологията на лещите – нещо, което ще промени смартфон фотографията.”

„Нашата премиера е в Лондон – град, известен в целия свят с културното си превъзходство. Виждаме P9, в съчетание с именитите ни партньори, които са също толкова известни с решителността си да гледат отвъд възможното, независимо дали в областта на изкуствата, дизайна или инженерството, като следващата стъпка във визуалната революция.”

 „Тъй като технологията променя начина, по който улавяме и се наслаждаваме на фотографията, ние сме развълнувани да работим с партньор като Huawei, който разсъждава като нас и е еднакво отдаден на културното, визуално бъдеще,” коментира Оливър Калтнър, изпълнителен директор на Leica Camera AG. „Страстта на Huawei да надминава границите на иновацията съвпада с нашето доказано познание в проектирането на камери и оптични лещи, и това допринесе за красивото съдействие при създаването на P9.”

Холивудските звезди и лица на кампанията, Хенри Кавил и носителката на награда „Tony“ – Скарлет Йохансон – ще се появят в новата телевизионна реклама, заснета в Шанхай и Нова Зеландия, от именития режисьор Бейли Уолш от RSA. Рекламата ще има международно излъчване от средата на април месец. Докато и двете знаменитости обикновено са обект на камерите, то тук ще ги видим да тестват невероятната технология за заснемане на Huawei P9, за да улавят, споделят и да се състезават за най-добра снимка…но кой ще победи? Ексклузивното представяне на трейлъра на ТВ рекламата по време на събитието показа изключителната среща между две холивудски звезди, между Шанхай и Холивуд; между Leica и Huawei, между черно-бялото и цветовете.

Хенри Кавил коментира: „Изпитвам истинска страст към технологиите и затова съм много развълнуван от възможностите, които предоставя двойната камера на P9. Впечатлен съм от партньорството на Huawei и Leica за проектирането на една  истинска високо технологична смартфон камера. Те успяха да постигнат това и също така да го оформят в едно фантастично устройство.”

Изпращайки съобщение от снимачната площадка на последния си филм, Скарлет Йохансон коментира: „Изкуството на фотографията действително е в хармония с мен. Беше вълнуващо да видя, че Huawei си партнира със световната марка Leica при създаването на това невероятно устройство. Очарована съм, че имам възможността да работя с Huawei  по този проект, защото много ми харесва начина, по който ни приканва да подхранваме своето любопитство и да споделяме нови перспективи.”

Huawei си партнира също с редица професионални световноизвестни фотографи в премиерата на Huawei P9, в това число и със знаменития моден фотограф на звездите, Марио Тестино, който е заснел снимките за кампанията. Други известни творци, взели участие в проекта са: Мери Маккартни, фотограф на National Geographic,  Дейвид Гутенфелдер, Рубен Краб от общността на екстремните спортисти, фотографи от фестивала за късометражни и документални филми за планинската култура, спорт и среда – Banff, Жу Инхао от списание Conde Nast Traveler, както и от популярната фотографска общност – Eye Em. Всеки фотограф е  черпил вдъхновение от флагмана на Huawei и е показал невероятните способности на смартфона със собствена колекция от снимки с P9.

Коментари

comments