Линдзи Лоуън става руска снаха | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Актрисата Линдзи Лоуън обави, че се е сгодила за руския бизнесмен Егор Тарабасов – съобщи изданието TMZ.

В съобщението се казв, че руснакът, който е шест години по-млад от американката, й направил предложението през уикенда. Но все още двамата нямат планове за дата на сватба.

Двамата са се запознали в Лондон чрез свои общи познати, благодарение на които са се оказали на VIP-купон и са гаджета вече четири месеца. 

Преди месец Линдзи (29) качи свои черно-бели снимки в своя профил в Instagram, на които тя седи на маса с млад мъж с черна коса и малък мустак, облечен във фрак.

Съпровождащият текст съобщава, че снимката е направена в нощния клуб GreenGo в луксозния швейцарски курорт Гщаад. Там пише още:

„Надявам се Елизабет Тейлър да ме гледа някъде там отгоре, за да види това, благодарение на моята най-добра приятелка @patscar (Патриша Скарлет Урибе), която ме покани в Гшаад, където не съм била от 2-годишна възраст.

Според изданието E! News Урибе е бившата съквартирантка на Линдзи в Манхатън. преди година и половина актрисата се премести да живее в Лондон, където се надява да даде нов старт на кариерата си, която през последните години катастрофално тръгна надолу заради ексцесиите й с алкохол, дрога и безразборни връзки.

След това Линдзи качи нови снимки, на които се вижда млад мъж, гол и с малък мустак. А снимката е придружена с кратък текст: “I love him.”

 

I love him

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Mar 4, 2016 at 9:46pm PST

 

Няколко дни по-късно Линдзи качи нова снимка, на която Тарабасов е сниман сам на масата, а тексът гласи: „Ти ме караш да се смея, бейби“.

 

You make me smile babe. ❤️❤️❤️

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Jan 28, 2016 at 12:32pm PST

 

TMZ.com разкри, че руснакът е наследник на богата руска бизнес империя – на 50-годишния мултимилионер Дмитрий Тарабасов. В профила му в LinkedIn пише, че е завършил Бизнес института „Кас“ към Сити Юнивърсити в Лондон и в момента е президент на регистрираната във Великобритания фирма за недвижими имоти Home House Estates. Освен това той е собственик и на друга фирма за недвижими имоти – Tas Capital Ltd.  Егор Тарасов е роден през май 1993 и веднага след като завършва университет става президент на компанията Tas, която е създадена през февруари 2013 г.

Двамата са прекарали заедно коледните празници, като Тарабсов е гостувал на Линдзи в Ню Йорк, където тя го е представила на родителите си и те са го посрещнали с одобрение.

 

Най-новата снимка на Линдзи с Егор
–––––––––

“Линдзи е наистина щастлива и до голяма степен това се дължи на Егор“ – споделила нейна приятелка за Daily Mirror. “Той е по-малък от нея, но е доста опитен и улегнал за възрастта си, има доста връзки и солиден бизнес в британската столица“.

Приятелката добавя: „Той е перфектният приятел – богат, преуспял, човек на приключенията и живота. Много обича да пътува и по това двамата много си приличат“.

Линдзи е известна със сексуалните си подвизи. През март 2014 списание InTouch публикува списъка на любовниците на актрисата, който тя лично е правила – за да се хвали пред приятелките си. Но който тя забравила след посещение в ресторант.

В списъка й има 36 мъже, но изданието е заличило имената на повечето от тях – за да не предизвика семейни скандали. Едно от тези имена е на Брус Уилис. Но все пак може да се прочетат имената на Джеймс Франко, Хоакин Феникс, Джъстин Тимберлейк, Адам Левин, Зак Ефрон, Колин Фарел, както и на покойния Хийт Леджър. В списъка също така личи името на Чарли Шийн, който наскоро призна, че е заразен с вируса на СПИН.