ТЕЧЕН ОРГАНИЧЕН ТОР ЗА РАСТЕЖ И РАЗВИТИЕ

1
Добави коментар
diditxd
diditxd

ТЕЧЕН ОРГАНИЧЕН ТОР ЗА РАСТЕЖ И РАЗВИТИЕ

Амино Прим е течна формула на базата на аминокиселини и пептиди с ниско молекулно тегло, съчетани с микроелементи в оптимално съотношение. Аминокиселините са получени чрез ензимна хидролиза на богат на протеин растителен компонент за хранителни цели (без ГМО). Комбинацията между висока концентрация от аминокиселини и микроелементи е предназначена предимно за осигуряване на интензивен вегетативен растеж, цъфтеж и плододаване. Подходящ е за всички видове култури.

Дозировка и приложение

Листно прилагане (пръскане):

200-250 мл на дка в подходящите фази за зеленчуци, зърнено-бобови и зърнено-житни култури, тютюн, картофи, дини, тикви, лекарствени и подправни растения, цветя, фуражни растения и затревени площи. Препоръчителен работен разтвор 15-25 л
250-300 мл на дка за трайни насаждения. Препоръчителен работен разтвор – 25-50 л. За ягодоплодни е около 250 мл/дка при работен разтвор 20-30 л.

Капково напояване или поливане: 2 л на един тон вода при разход на работния разтвор 5 л на линеен метър (около 2,5 л/дка), като се полива в близост до корена, а не директно върху растението.

Фертигация и хидропоника: 2-3,5 мл/л (2,5-3 л/дка)

Приложени документи