Мария и екипът на „Бригада Нов дом” поемат в свои ръце тежката съдба на актьорското семейство Атанасови

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Мария и екипът на „Бригада Нов дом” поемат в свои ръце тежката съдба на актьорското семейство Атанасови

Този четвъртък от 21.30 часа bTV ще излъчи шести епизод на социалния проект „Бригада Нов дом”. В него Мария и екипът ще разкажат за още едно семейство, което има нужда да обърне нова страница в своя живот. Това семейство, което живее в центъра на София, се състои от двама души – баба Рени, бивша актриса и внукът й Иван.

Апартаментът на семейство Атанасови е построен през далечната 1936 година и освен че от тогава до днес там никога не е правен ремонт, стените на жилището са пропити с много мъка и болка от тежки за баба Рени и Иван загуби. След поредица от безвъзвратни сбогувания с членове от голямата фамилия Атанасови, Рени и Иван продължават живота си само двамата, грижейки се един за друг. Бившата актриса, независимо от 80 годишната си възраст, все още продължава да работи, а внукът й Иван е поел всички домакински задължения, за да направи живота на баба си по-лек.

Жилището на семейството е в окаяно състояние. Електрическата инсталация е повредена, всички мебели и уреди са стари, изпочупени и негодни за използване, баба Рени спи на дюшек, а в стаята на Иван липсва всякакво осветление. Банята и тоалетната в апартамента са пред разпад, а кухнята функционира по-скоро като склад. Нормалните условия за живот у семейство Атанасови липсват изцяло.

И този път Мария, Караджов и бригадирите му ще поемат съдбата на семейството в свои ръце. Дали ще успеят да сбъднат мечтите на баба Рени и Иван, дали ще се справят в краткия срок и с какво ще заслужат свои звезди на алеята на славата, зрителите на bTV ще разберат на 14 април от 21:30 часа в последния епизод на „Бригада Нов дом”.

Коментари

comments