Избери своя матрак от 15 до 24 април 2016 по време на изложението „Златен лъв“

1
Добави коментар
eventA
eventA

Изложението „Подкрепете българското – Златен лъв“ се провежда от 15 до 24 април в зала „Универсиада“ в София. Представят се продукти и услуги на над 100 български производители.

Една от основните мисии на консултантите на ВИТ – Борсата за матраци е да бъдат максимално полезни на всеки при избора на подходящ матрак. Специалистите са преминали специални продуктови обучения на всяка една от основните марки производители и вносители и са запознати с всички детайли на спецификата на матраците. Доверието и големият интерес към предлаганите продукти среща отново специалистите от ВИТ – Борсата за матраци с всички потребители на търговското изложение „Подкрепете българското – Златен лъв“.

На специално изработения изложбен щанд на компанията посетителите ще могат да получат професионална консултация за най-подходящия за техните нужди матрак и да направят избор от всички предлагани на българския пазар продукти. Едно от най-големите предимства на ВИТ – Борсата за матраци е възможността за замяна на матрак от една марка, с матрак от друга марка.

Всички знаем, че лошото подравняване на тялото и неподходящия матрак могат да доведат до липса от дълбок и възстановителен сън. Възможността да спим ергономично може да ни помогне да подобрим количеството и качеството на съня си. Матракът върху който спим има огромно влияние върху структурния баланс на тялото ни. Ако матракът е неподходящ, той може да ни създаде, маскира или да влоши този структурен баланс, а това от своя страна ще наруши добрият ни сън. Също така може да инспирира здравословни проблеми като сънна апнея (тежко сънно разстройство, което настъпва в следствие на нарушено дишане по време на сън) и болки в гърба. Това са някои от причините все повече хора да търсят професионалните съвети на специалистите на единствената българска компания, която предлага избор от всички продукти на пазара на напълно конкурентни цени.

 

 

 

 

 

От 15 до 24 април в зала „Универсиада“ в София ви очакваме на щанда на ВИТ – Борсата за матраци.