Смартфон Allview V2 Viper X+, Dual SIM, 16GB, Gold

23
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Описание

V2 Viper + – следващата стъпка към качеството
Качество и елегантност. Това са двете характеристики, които определят новия V2 Viper X, смартфонът, който ще ви порази с елегантен и тънък дизайн, анеговите характеристики ще ви помагат при всички ваши дейности. Открийте го и никога повече няма да поискате да се разделите!
Сърфирането в целия му блясък
Живеем в ерата на технологиите и по-голямата част от времето имаме чувството, че не можем да се справим с цялата налична информация. V2 Viper X + е създаден, за да ви помогне в това отношение – сърфиране в интернет с Dual Mode 4G. Смартфонът с две SIM-карти предлага скорости 4G и на двете карти едновременно по стандартите FDD и TDD. Ще се възползвате от предимството на скорости на сваляне на данни до 150 Mbps. Следователно, можете да се наслаждавате на вашата любима телевизионна програма, да се свързвате със своите приятели или да четете последните новини. Също така ще получите оптимален сигнал без смущения, благодарение на възможността за свързване с Wi-Fi 5 GHz.
Съвършеното съчетание между елегантност и качество
V2 Viper + е създаден от елегантността и качеството. В основата му е съвършеният дизайн. Той включва осемядрен 64-битов процесор и графичното решение Mali 720, което осигурява безпроблемно използване на устройството. Операционната система Android™ 5.1 Lollipop ще допълни потребителското изживяване с лесен за работа интерфейс и приложения, които очакват да бъдат открити. Новият смартфон има 16 GB вътрешна памет, която може да бъде разширена до 128 GB чрез microSD карта. Благодарение на архитектурата с удвоена скорост на предаване на данни, RAM-паметта от 3 GB осигурява плавна работа на най-претенциозните приложения и игри.
Впечатляващи цветове
V2 Viper X + е оборудван с 5,5-инчов HD Amoled дисплей,1 с резолюция 1280 х 720 пиксела, предлагащи поразителна отчетливост на изображенията и живи цветове с впечатляваща яснота. Големият екран, който покрива 74,5 % от повърхността на телефона, е защитен от стъкло CORNING® GORILLA® Glass 3, устойчиво на надраскване..
Бъдете архитект на своите снимки
Хубави пейзажи, незабравими или смешни моменти? Всички те могат да се снимат чрез 13-мегапикселовата основна камера с бързо фокусиране, за време под 0,3 секунди и бързо снимане за време под 0,46 секунди. Диафрагмата f/2.0 позволява навлизане на голямо количество светлина в сензора, което дава по-голяма яркост на вашите снимки, без допълнително цифрово редактиране, като ISO или настройка на баланса на белия цвят.
С функцията Super Foto можете да заснемате изображения с резолюция 64 MP, така че всяко изображение може да стане рисунка, която си заслужава да бъде изложена в художествена галерия. Чудесно, нали?
Селфитата са модерни!
Нито един ден без селфи! Поради това, че изображението има значение и благодарение на предната 5-мегапикселова камера ще получите селфита, на които всеки ще завижда. Покажете своята красота и чаровна усмивка!
Въображение без граници
Освободете своето въображение! Разполагате с множество функции на камерата, като разкрасяване на лица, снимане по всяко време, магически фокус, филтър, HDR, интелигентна сцена и мн.др., така че да можете да направите изключителни снимки. Изпратете ги в социалните мрежи и впечатлете приятелите си с вашата креативност.
Супер детайл
Освен това новият V2 Viper X + е оборудван с функцията супер увеличение. Чрез използване на специални алгоритми за обработка, този метод позволява цифрово увеличаване до 3 пъти, без това да оказва влияние върху качеството на изображението. Този метод позволява да правите цифрови увеличени снимки с почти еднакво качество с тези, които са правени с оптично увеличение.
Вибрацията на звука
Устройството включва иновационна технология, наречена „Потапяне“, чрез която можете да създадете удивителна връзка между вас, телефона и звука. За да получите пълно изживяване, увеличете звука, докоснете екрана и почувствайте вибрацията на звука! С тази технология взаимодействието на потребителя с устройството става още по-дълбоко, добавяйки реализъм за използващия и подобрявайки усещанията.
Елегантност и стил в едно мощно устройство
V2 Viper X + е с дебелина на корпуса само 7,2 mm и е с елегантен, приятен за докосване дизайн. Рамата на смартфона е солидна, изработена от алуминиева или магнезиева сплав, която определено представя на потребителя едно солидно устройство..
Въздействайте на телефона си
V2 Viper X + включва специални функции, чрез които можете да управлявате устройството чрез няколко прости жеста. Можете да избирате измежду различни фигури, чрез които да получите достъп до вашите предпочитани приложения направо от заключения екран. Управлявайте устройството без да го докосвате чрез функцията „Събуждане без докосване“, телефонирайте или отговаряйте, като допрете телефона до ухото си и активирайте екрана чрез двойно докосване. Активирайте функцията „Режим на жестове“ и му покажете какво да прави!
USB тип С
При новия V2 Viper X + вече се използва най-новия конектор. Наслаждавайте се на високата скорост на предаване на данни с конектора USB тип С, реверсивен кабел, идентичен от двете страни и лесен за използване. Експериментирайте с новия стандарт в бранша.
Батерията вече не е повод за тревога
Благодарение на батерията 3 150 mAh Li-pol няма нужда да се тревожите за изтощаването й във важен момент. Освен това, за да повишите издръжливостта на батерията, можете да активирате функцията за икономия на енергия. Менюто ще се минимализира, ще стане черно-бяло, а вие ще имате достъп до основни функции, като разговори, съобщения, контакти и часовник. В допълнение към горното съчетанието между технологията ACL и активния матричен органичен светодиоден екран представлява интелигентно решение за ограничаване на разхода на енергия.
Оптимизация на системата за охлаждане
Енергийната ефективност включва по-ниска работна температура на компонентите. Системата за охлаждане чрез ефективно разсейване на топлината направо в сплавта на рамата допринася значително за намаляване на разхода на енергия от смартфона. Следователно, потребителят може да се радва на оптимално използване на устройството.

 

виж повече