Как с проектор и прожекционно фолио да направим впечатляваща реклама

2
Добави коментар
garganelche
garganelche

Home Cinema и Bloom Creations представят нестандартни решения с проектор и прожекционно фолио

Рекламно видео в комбинация с проектор и самозалепващо фолио за задна прожекция могат да се използват като печеливш маркетингов и рекламен инструмент за представяне на убедителни, ярки и забележителни дисплейни рекламни промоции и видео съобщения, които занимават, привличат и задържат вниманието на зрителите. Продуктите и решенията, които предлагаме превъзхождат традиционните реклами, електронни табла, светещи рекламни табели и пана, постери и фолиа, осигурявайки ярка и видима дисплейна реклама.

 

Свикнали сме да виждаме рекламата така:

 

А ние ви предлагаме ето това:

 

Къде можем да използваме подобна комбинация от видео, проектор и фолио?

Нашите решения са изключително гъвкави, могат да бъдат персонализирани, така че да отговарят на всички видове бизнес нужди и очаквания и се вписват перфектно в съществуващата обстановка. Съществуват безкрайни възможности за използване и интегриране на подобен вид реклама: витрини на магазини, изложбени щандове, конферентни зали, заседателни зали и офиси, музеи и атракционни центрове, POS дисплеи, университети, летища, хотели, ресторанти, пъбове, барове, казина, търговски центрове.

 

Решения за външни и вътрешни витрини.

С проектор и самозалепващо прожекционно фолио можете да промените всяка витрина в огромен динамичен екран, при това по-голям и по-ярък, отколкото традиционните LCD монитори. При правилен избор на мултимедиен проектор и фолио за задно прожектиране, полученият екран е с превъзходна яркост и контраст при силна осветеност и дори на дневна светлина. Изображенията се виждат лесно от различни ъгли и на по-големи разстояния, като резултатите определено привличат погледа.

 

 

Индивидуални решения в точката на продажба.

Атрактивни устройства, носещи вашите търговски послания, могат да хванат вниманието на клиентите директно в точката на продажба, т.е. на места, където те решават своята бъдеща покупка. Ние предлагаме прожекционно базирани решения според вашите индивидуалните нужди и конкретни условия. Самозалепващото фолио може да бъде атрактивно изрязано във формата на лога, различни фигури и знаци.

 

 

Използване в рекламни кампании.

Нашите решения могат да се използват успешно в медийните агенции, по време на създаването на рекламна кампания на места с конкретно присъствие на целевите групи. Благодарение на отличните изображения и възможност за намаляване на фолиото за задна прожекция до произволна форма и размер, е възможно да се постигнат значително по-добри резултати в сравнение с използването на стандартен плазмен или LCD дисплей.

 

 

Корпоративни презентации.

Home Cinema предлага различни видове фолиа, включително сензорни, като алтернатива на класическия прожекционен екран за проектор. Те са ефикасен инструмент, който може да се използва по време на бизнес срещи и презентации и с който вашата компания може да се представи като далновиден новатор, много по-напред в технологията.

 

Нестандартните решения често са търсени и се използват в изложения, панаири и социални събития. Проектор с прожекционно фолио са обичайна част от музейни експозиции или са самостоятелни преносими медии по време на събития. Новите технологии винаги привличат вниманието на зрителите и помагат да ги включи в непосредствено взаимодействие.

 

Интериор, архитектура и системи за домашно кино.

Изключително естетични, решенията се вписват чудесно в необичайна среда и създават истинска визуална наслада.

Сцени, постановки и събития.

Прожекционните фолиа (холограмното прожекционно фолио намира най-голямо приложение) и висококачествените професионални проектори предоставят страхотни възможности за всеки, който иска да обогати своето представяне със спиращи дъха и плуващи във въздуха невероятни форми и елементи.

 

Как се прави и от какво имате нужда?

При изпълнението на всеки проект се използват различни фолиа, мултимедийни проектори и рекламни клипове. Стандартни решения не съществуват, но в основата на всяка инсталация основно се използват:

Мултимедиен проектор. Можете да разгледате предлаганите от Home Cinema проектори ТУК. Прожекционно фолио и гладка прозрачна повърхност за залепването му. Прожекционните фолиа за задно прожектиране можете да видите ТУК. Рекламен клип или друг вид материал. Разработва се от Bloom Creations по задание. Необходимото допълнително оборудване: стойка за проектор, кабели, източник на сигнал-компютър, USB стик и др.

 

Какво предлагаме? Доставка и монтаж на цялостно оборудване ☎ 0893 46 56 56 Изработване на рекламен клип и различни рекламни материали ☎ 0888 888 943