Хороскоп за седмицата 18.04-24.04.2016г. Зодия Рак

1
Добави коментар

Рак

До 21 април е оптимален срок, през който можете да въздействате на текущите събития чрез преговори, разяснителни разговори, търсене-намиране на подкрепа ос страна на важни за вас личности. След това в ежедневието ви настъпва необходимост от вид реорганизация, която ще внесе известен хаос в ежедневието ви или поне ще ви принуди да пренаредите приоритетите си.

За мнозина от вас периодът е превключващ, вие преминавате на друго ниво от своето развитие или обстоятелствата около вас са по-различни по външни причини и вие сега ще трябва да се мобилизирате ,да се доказвате повече от обикновено, за да утвърдите постигнатото или въобще, за да го съхраните- дните от петък до неделя са доста показателни за успехите или последиците на вашите действия през изминалите близо два месеца.

В понеделник и вторник информационният поток е много усилен- важни, полезни, в повечето случаи- подкрепящи ви новини.

В сряда и четвъртък ежедневието е напрегнато, дребни действия имат широко отражение за социалния ви статус. Изненади, понякога обрати- „бързайте-бавно”, внимавайте за подробности.

В петък и събота сме под влияние на Пълнолунието- за вас то е показателно за вашите връзки- сърдечни, но и с колеги, приятели.

В неделя- „почивате” активно.