Мъжки гердан от естествени камъни Оникс, Турмалин и Обсидиан – DM-1007

4
Добави коментар

Ръчно изработен мъжки гердан от естествени камъни Оникс, Турмалин и Обсидиан с оригинален дизайн от DANIMADE – модел DM-1007 Елементи:

– 10 мм. мъниста ОНИКС – камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола Наричат оникса „Камъкът на вождовете“ който способства постигането на високи цели и победа над противника. Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост.

– 10 мм. мъниста ТУРМАЛИН – неутрализира негативната енергия Всички турмалини подобряват разбирателството, увеличават самочувствието и психичната енергия. Те неутрализират негативната енергия и разсейват страха и мъката и помагат да се концентрираме по време на комуникация.

– 10 мм. мъниста ОБСИДИАН – намалява болката, ускорява изцелението на раните. Обсидианът помага за облекчаване на болката, намалява напрежението и ускорява физическото изцеление на раните. Той е отличен камък с който трябва да разполагате, тъй като преобразува негативната енергия в положителна.

– Елегантна висулка кръст  – изработена от висококачествена медицинска стомана, проба 316L с ниско съдържание на никел. Размери на висулката: Височина – 60 мм. Широчина – 30 мм.

Дължина на гердана 47 см. (82 см. в отворено положение) Красивата плетка Шамбала в горната част позволява увеличаване или намаляване на размера на гердана.

Модел – DM-1007 Цена: 66.90 лв. Безплатна доставка в цялата страна до офис на Еконт Експрес

При желание от Ваша страна можем да изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор. Ако желаете да изработим нещо специално за Вас, можете да ни пишете през формата за КОНТАКТ, да ни изпратите имейл или да ни позвъните на посочените телефони.