Реновиране, ремонт и дизайн

1
Добави коментар
sandi6357
sandi6357

Екстериора- красота и практичност

Когато говорим за екстериорни подобрения на първо място застава визията на нашия дом, офис, заведение и тн.  Екстериора обаче, освен с отлична визия, трябва да допринася за добрата функционалност на дома/офиса.

Екстериорните промени могат да включват много и различни елементи. Изборът и правилното съчетаване на материали и цветове е в основата на всеки проект. Въвеждането на най-новите строителни технологии и материали и съчетаването им в един хармоничен дом е основна мисия на нашите дизайнери. Преобразяването на екстериора ще превърне вашият стар дом/офис в модерен и функционален.

Препроектирането на екстериор, цели не само естетически по-добър вид, но значително и повишаване на енергийната ефективност.

Нашите професионалисти ще ви помогнат да съчетаете практичното с добрия визуален ефект, като ви насочат в избора на материали, оптимално подходящи за вашия обект и бюджетна схема.

 

Възможностите да подобрите вида на дома си са безкрайни, но ето и някой от елементите, който може да обновите.

 

Промяна или цялостно препроектиране на покрива (различни покривни материали)
Изграждане на навеси
Изграждане на пристройки
Изолацията -видове и ефективност
Екстериорни бои
Каменни обшивки
Дървена ламперия
Винилов сайдинг
Декоративни метални и дървени конструкции
Изграждане и промяна на съществуващи витрини и прозорци
Оформление на стълбища
Оформление на тераси и веранди
Екстериорно осветление

Стил Билд Груп предлага декоративни екстериорни проекти и реализация. Свържете се с нас 

 

 

 

 

© 2016, Стил Билд груп . Всички права запазени! Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Related