Безплатна оригинална LEGO тениска при поръчка на суитчър

14
Добави коментар
Kaloyan_Iliev
Kaloyan_Iliev

Ние от uwear.bg, се опитваме да направим вашето пазаруване богато на ползи от вашите поръчки. Ето защо ние промотираме кампании, от които да се възползвате, за да направите изключително приятно първото си запознанство с невероятния бранд LEGO Wear. Уверени сме, че веднъж докоснали се до качеството на оригиналните дрехи вие и вашите деца ще се влюбите в тях. 

В нашата нова промоция на оригинални и удобни дрехи LEGO® STAR WARS™ поръчвате СУИТЧЪР STANLEY 752 и получавате безплатно тениска STAR WARS по избор. Защото смятаме, че мястото на качествените детските дрехи не е в магазините, а при децата. 

Промоцията ни вече е в сила и е валидна от 18 април до 25 април включително. Побързайте! Количествата са ограничени. 

Как да се включа в промоцията?

Изберете си от вече намалените син или черен СУИТЧЪР STANLEY 752 ; Сложете го в кошницата; Изберете желаната от вас тениска или блуза LEGO® STAR WARS™ и я добавете също в кошницата; Ние ще фактурираме само суичърът, а другото ще бъде подарък.

 

Ако не вярвате в изключителното качество на нашите оригинални дрехи и имате нужда от допълнително убеждаване винаги може да ни потърсите на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на телефон 0885 090675.

 

Калоян

Last modified onПонеделник, 18 Април 2016 10:28