Напитки от алое вера

58
Добави коментар

Aloe Vera Gel Гел от алое вера Невероятното растение алое вера съдържа над 200 различни компонента, сред които 18 аминокиселини, 12 витамина, минерали и ензими. Продукт на нашия патентован процес за стабилизация, гелът от алое вера е предпочитан от хората, които искат да поддържат храносмилателната си система в оптимално състояние и да бъдат изпълнени с енергия. Код: 034 К-во: 1 литър Цена: 50,91 лв. Aloe Berry Nectar Нектар от алое и червени боровинки В полезния гел от алое вера добавихме освежаващ концентрат от ябълка и червени боровинки, за да ви предложим аромат, който ще се хареса на цялото семейство. Вкусът е натурален, а напитката съдържа невероятно разнообразие от полезни съставки: витамини С и А, както и калий и натурален сок от червени боровинки.

Bits n’ Peaches Нектар от алое вера и праскови Насладете се на здравословните качества на нашия 100% стабилизиран гел от алое с вкусен плодов аромат. Нектарът съдържа цели парченца алое вера, напоени с уханието на узрели праскови. Удоволствието и вкусовата наслада са съчетани с всички витамини, минерали и аминокиселини на нашия пресен и полезен гел от алое вера. Код: 196 К-во: 1 литър Цена: 69,56 лв. Forever Freedom Форевър фрийдъм Напитка от алое, която ви осигурява препоръчителните количества глюкозамин сулфат (1500 мг), хондроитин сулфат (1200 мг), плюс 750 мг МСМ в една доза от 120 мл. Съчетанието от тези съставки помага на организма да поддържа здрави и подвижни стави и да облекчава болката. Самият гел от алое допринася за подсилване на имунната система, облекчаване на възпалителните процеси и заздравяване на съединителните тъкани.

Aloe Blossom Herbal Tea Билков чай с цветчета от алое Великолепен чай с изтънчен аромат на канела и джинджифил от Китай, уханен карамфил от Мадагаскар, успокояващ бахар от Ямайка, свежи портокалови кори (пълни с витамин C), кардамон, копър, лайка, листа от къпина и цветчета от алое вера. С естествено ниско съдържание на калории и без кофеин.

Forever Pomesteen Power Поместийн пауър Патентованата формула на „Поместийн пауър“ има превъзходен вкус и съдържа плодови сокове и екстракти от нар, круша, мангостан, малина, къпина, синя боровинка и гроздово семе. Всички тези съставки имат изключително високо антиоксидантно действие.

Forever Aloe2Go-box Джобно алое-кутия Форевър Ливинг взе най-доброто от полезния гел от алое вера и ароматната антиоксидантна напитка „Поместийн пауър“ и ги съчета в една удобна за носене опаковка. Сега здравословните свойства на алое вера и сладкия вкус на круши, нар, мангостан и горски плодове могат да бъдат с вас навсякъде.

Forever Freedom2Go-box Джобен фрийдъм-кутия Насладете се на всички полезни свойства на Форевър фрийдъм в съчетание с екзотичния аромат на нар. Удобната и лесна за носене опаковка предлага полезни за здравето съставки – нашия патентован, стабилизиран гел от алое вера, плюс глюкозамин, хондроитин и МСМ, заедно със сладкия и богат на антиоксиданти сок от нар.

FAB Forever Active Boost Natural Energy Drink ФАБ Натурална енергийна напитка ФАБ е фантастичен нов продукт на ФЛП, който ще ви зареди с енергия за да се справите с всички задачи през натовареният ден. Тя комбинира гел от алое с патентована смес от адаптогенни билки, витамини и други съставки, за да ви изпълни със сили и жизненост. Незабавното действие се дължи на екстракта от гуарана, а дълготрайното на технологията ADX7, разработена от водещ руски учен и изследовател в областта на спорта.

Forever Aloe2Go Джобно алое Форевър Ливинг взе най-доброто от полезния гел от алое вера и ароматната антиоксидантна напитка „Поместийн пауър“ и ги съчета в една удобна за носене опаковка. Сега здравословните свойства на алое вера и сладкия вкус на круши, нар, мангостан и горски плодове могат да бъдат с вас навсякъде.

Forever Freedom2Go Джобен фрийдъм Насладете се на всички полезни свойства на Форевър фрийдъм в съчетание с екзотичния аромат на нар. Удобната и лесна за носене опаковка предлага полезни за здравето съставки – нашия патентован, стабилизиран гел от алое вера, плюс глюкозамин, хондроитин и МСМ, заедно със сладкия и богат на антиоксиданти сок от нар.

FAB X Forever Active Boost ФАБ Х Форевър актив бууст Енергийната напитка ФАБ X е диетична алтернатива за повече жизненост с всички витамини, аминокиселини и електролити, но без никакви калории, въглехидрати и захари. Заредете се с незабавна и дългосрочна енергия с ФАБ Х, запазвайки елегантната си линия. Новата напитка на Форевър може да ви даде сили да свършите всичко в натоварения ден.