Обеци за абитуриентски бал

1
Добави коментар

4/29/2016

0 Comments

 

Дългоочакваният миг настъпва, скоро всички ще са една идея по-големи и няма да ходят повече на училище. За младите мъже, абитуриентският бал в повечето случаи не е кой знае какво. Но за жените това е приказка. Порасналите момичета стават принцеси за една вечер. Всяка една девойка иска да изглежда великолепно и да бъде най-хубавата в този вълшебен в представите си ден. Всички момичета се стараят да имат най-красивата  рокля, най-хубавите обувки, професионален грим, оригинална прическа, страхотен маникюр. За добрата визия от значение е и усмивката, както и цялостното поведение и излъчване на девойката. Освен това е важен и кавалерът до дамата. Да, всичките тези неща които изредихме са от значение за абитуриентската вечер, но сега ще акцентираме върху бижутата, които са от съществено значение за визията на абитуриентката. 

Още от заглавието става ясно, че ще акцентираме в статията върху обеците от бижутата за абитуриентския бал. Каква е модната тенденция тази година при луксозните обеци  за абитуриентски бал – масивни; с впечатляващ блясък; с нотка на смела женственост; с интересен дизайн; задължително инструктирани с кристали, камъни тип Сваровски или цветни камъни. Те са от този тип разкошни обеци, които всяка жена заслужава да притежава. Обеци спиращ дъха.

Женствени и грациозни – тези обеци са с издължен силует, искрящ в кристали и бляскави камъни.  Металната част е от висококачествена бижутерийна сплав /не съдържа никел/. Масивни, привличащи окото, отличаващи се с изключително майсторска изработка, тези изискани обеци със сигурност ще добавят стил и блясък към Вашата абитуриентска рокля.

С пожелание за весел бал от www.bijuta-aksesoari.com