Реновиране, ремонт и дизайн

1
Добави коментар
sandi6357
sandi6357

Започни ремонта сега!

 

Стил Билд Груп предлага услугите си и с възможност за изплащане на цялостния проект или частично финансиране, чрез предоставяне на кредит от Ти Би Ай до 7500 лв .

Тази услуга ви дава възможност да реализирате ремонт на дома веднага, без да се притеснявате за средствата.

Кредита на Ти Би Ай е  с изгодни условия за изплащане. Ние знаeм, колко важно е за вас вашето жилище и уюта в дома ви. Често отлагането на ремонта, в последствие водят до оскъпяване на проекта. Така освен време, губите и средства.

Чрез услугата ремонт на изплащане ние ви предоставяме възможност да започнете вашия проект веднага, без да губите време и с минимално оскъпяване по усвоените средства. Процедурата по отпускане на кредита е максимално улеснена и отнема само няколко минути.

Не се колебайте, свържете с наш консултант за подробности

 

 

 

 

 

 

 

© 2016, Стил Билд груп . Всички права запазени! Всички материали, в това число статии,снимки и проекти, са обект на авторско право и са защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт или някаква част от него, без изричното съгласие на автора.

Related