Оригинални часовници на топ цени. Голямо разнообразие от часовници Guardo

2
Добави коментар
Guardo
Guardo

Маркови часовници Guardo от колекция стомана

Уникален дизайн на часовниците, разработен от дизайнерите на марката Guardo.

Корпусът е от стомана (316 степен) – най-устойчива на корозия. Часовниците са комплектувани с кварцов механизъм от фирми Miyota и Epson. Корпусовете и металните гривни са покрити с Ion Platinum покритие. Водоустойчиви (3ATM)

Колекция Luxury – това са часовници, направени от стомана (316 степен), която се използва в медицинското оборудване и бижутата. Специални характеристики на стоманата от тази степен са причинени от добавянето в сплава на 2,5% молибден, който повишава устойчивостта към корозията и морската вода. Тази стомана не се окислява и се счита за най-устойчива от други видове на стомана. Специално внимание е отделено на високи  естетически характеристики на стоманата (316 степен), за което тя активно се използва в производство на бижута.

Каишките за часовниците от тази колекция са от естествена кожа. В часовниците се употребяват кварцови механизми от японските компании MIYOTA и  EPSON. Корпусите на часовниците са покриват със специално покритие – IP (Ion Platinum), което е устойчиво на изтриване, не предизвиква алергични реакции и има красив външен вид. Днес това е най-устойчивото към надрасквания и износване покритие.

IPG / IPRG – покритие в 2-3 пъти повече износоустойчиво от PVD – покритие същата дебелина. Дебелината на позлатата е  750 °: 1-2 мкм.

IPG – има жълт отенък

IPRG – червеникав отенък       

IPS – това е йонно покритие на стоманата. Технологията е идентична с IPG / IPRG, но се използва за производство на бяло покритие.

Всички часовници са тествани за водоустойчивост (3ATM), което се разбира от надписа на обратната страна на часовника (water resistant).