Новостите при Subaru Forester 2017

1
Добави коментар
charka
charka

Subaru Forester 2017 ще бъде със стартова цена под 23 000 долара

Най-продаваният модел на Subaru – Forester е отбелязал ръст на продажбите с 2.1 % през март. За 2017 година 2.5-литровият боксер ще бъде по-икономичен в градски условия, като мощността му ще се запази на 170 к.с. 2.о- литровият турбо агрегат с 250 к.с., монтиран във версията  Forester XT остава непроменен откъм разход и мощност.

Най-значимата новост, която са предвидили от Subaru за 2017 г. е намаляване нивото на шум в купето, което беше основен проблем при комфорта на предишните версии. Ще бъдат добавени по-шумоизолиращи уплътнения, както и по-дебели стъкла, като челният прозорец ще бъде акустичен.

Eyesight камера

За максимално удобство на водача, Forester 2017 ще притежава интелигентни „дълги светлини“ , работещи със системата EyeSight, които сами намаляват яркостта си при насрещно движение. Също така Subaru ще включат инфотейнмънт системата си Starlink като базова екстра при всичките си нива на оборудване. А те са както при предходните версии на Forester – Premium, Limited и Touring. 2.5-литровият атмосферен двигател е базов за всичките модели, а забавният за каране турбо агрегат с 250 к.с. ще бъде опционален за Premium и Touring класа.

Обновеното Subaru Forester ще бъде налично в дилърствата през юли.