Великденско парти Община Ботевград – Фестивал на скарата

1
Добави коментар

Със страхотно настроение, много игри, състезания, великденски предизвикателства и подаръци мина първият ден от Фестивала на скарата в Ботевград. Благодарим на организаторите от “Небесните сили” МК и Община Ботевград за поканата, както и на balkanec.BG за страхотната галерия към статията.

“В 10:30ч. започна откриването на фестивала с Великденско детско утро, изпълнено с много настроение, състезания и весели игри. Трима аниматори от Парти агенция “GiV entertainment” забавляваха малчуганите, които посетиха парка, заедно със своите родители. Водещ на забавната детска програма бе Великденският заек, който не спираше да приканва децата към забавления. Всички малчугани бяха нарисувани, като лицата им изобразяваха различни животни.

Пред сцената, намираща се в Градския парк бяха поставени шатри, където бе подредена изложба на Великденски яйца, както и козунаците на тези, които избраха да се включат в конкурса за най-апетитен Великденски козунак. Докато се провеждаха конкурсите всички деца трябваше да събират гигантски яйца, да играят на „Забоди опашката на Великденския заек” и да танцуват.”

Източник: balkanec.bg