Уред за сребърна вода Dr. Silver 101+

8
Добави коментар
Gepi.bg
Gepi.bg

Вземете уреда за сребърна вода Dr. Silver 101+ и се възползвайте от уникалната сила на водата и сребърните йони!

С уреда за сребърна вода, може да имате правилната концентрация, винаги когато ви потрябва. Осигурете си над 20 000 л. сребърна вода с нашата празнична оферта.Употребата на сребърна вода има множество ползи за нашето здраве.

нормализира енергийното състояние и моле­кулната структура на вътреклетъчната течност; подобрява пропускливостта на клетъчните мем­брани; подобрява дейността на бъбреците и отделител­ната система; подпомага организма при камъни в бъбреците и жлъчния мехур; подпомага очистването на организма от шлаки и токсини; подобрява перисталтиката на червата; енергиен пренос на 101 лечебни растения

При производството на уреда се използва специална технология, благодарение на която във водата се осъществява пренос на енергоинформационните матрици на специално подбрани 101 лечебни растения. Този пренос обогатява водата, насища я с информационните характеристики за лечебното действие на билките, които са специално подбрани за активна подкрепа на имунната система, общите възстановителни сили на организма, виталността и жизнените сили на организма. Благодарение на едновременния ефект на магнитно структуриране и пренос на енергийна информация, паметта на водата се зарежда с благотворно и лечебно действие, което се предава върху клетъчната система на организма. В резултат на тази синергична комбинация, наред с дезинфекционното и бактерицидно действие на сребърните йони, получената при обработка с Dr.Silver 101+ вода носи мощна информация за възстановяване и съхраняване на човешкото здраве, повишаване виталността и жизнените сили, информация, която ефективно се усвоява от човешките клетки.