Чарли Шийн и отчаяните му съпруги

1
Добави коментар
Joro69
Joro69

3 жени, 5 деца, безброй връзки… но посрещна последната Коледа самотен

С Денис Ричардс, за която бе женен между 2001 и 2005-а. Имат две дъщери.

С най-скорошната си съпруга Брук Мюлер, от която има близнаци.

Ако човек погледне семейната история на този човек, ще заключи със сигурност поне три неща. Първото е – че този човек обича жените. Второто – че и те явно го обичат. И третото – че въобще не си е губил времето, докато е бил с тях.

Чарли Шийн е бил женен 3 пъти и има три развода зад гърба си. Децата му са общо пет. Първата му дъщеря – Касандра Естевес, е плод на извънбрачната му връзка с гимназиалната му приятелка Паула Профит. През 2013-а тя се омъжи и не след дълго Чарли Шийн стана дядо.

Първата му официална съпруга е Дона Пийл. Бракът им обаче просъществува само няколко месеца. По онова време Чарли (1995-1996) вече е клиент на агенцията за елитни проститутки на мадам Хайди Флайс.

С актрисата Денис Ричардс сключват брак през декември 2001-а. От нея Чарли има две дъщерички – Саманта и Лола. Развеждат се през 2005-а.

Третата съпруга на Чарли Шийн също е актриса. Брук Мюлер става мисис Шийн през май 2008-а, а на следващата година му ражда близнаците Боб и Макс. Развеждат се през 2011-а.

Въпреки многобройната си челяд и три бивши съпруги, актьорът посрещна последната Коледа в самота. Навръх Бъдни вечер 2015-а той публикува снимка на огромна торта в личния си Туитър-акаунт със следния текст: „Ех, ако можеше всички да ме уважават така, както Рик и Кати Хилтън…“. И добави, че нито едно от децата му не е при него за празниците.

Две години по-рано ситуацията беше почти същата. Тогава все още невъзмутимият Чарли отправи гневна тирада по адрес на бившите си съпруги, завършвайки я с „да ходят да се шибат“.

В дните след драматичния 17 ноември 2015-а, когато направи публичното признание за болестта си, той обаче се хвалеше в интервюта, че отношенията му с Денис и Брук са добри. „И двете ми засвидетелстваха подкрепата си. С Денис се чуваме редовно и обсъждаме кое е най-доброто за Сам и Лола. Брук пък е чудесна майка, която винаги ще обожавам. С нея правим всичко възможно на Боб и Макс да не им липсва нищо“, хвали се многодетният татко.

Впрочем, с Брук го свързват не само двете близначета, но и нейните собствени проблеми с алкохолизма. Мюлер неведнъж е била клиентка на клиники за лечение от зависимости, като сметката винаги е плащал Чарли, дори след развода им. Веднъж се стигнало дори дотам той да ходи да я прибира от санаториум в Мексико, където тя се опитвала да се излекува. Терапията обаче се оказала изключително мъчителна за нея и само влошила състоянието й. Тогава Чарли наел частен самолет и отишъл да я вземе, след което я поверил на собствените си лекари. А те, както знаем, имат сериозен опит в битката с алкохолизма и наркоманията…

През последните месеци на Чарли му олекна, че вече не живее с ужасна тайна, изнудван от хора, които са запознати с нея. Актьорът обаче дефакто е безработен и е във финансова криза, което го принуждава да намали издръжката, която плаща на двете си бивши съпруги. Според публикации в холивудската преса, той е поискал чрез адвоката си съдът да определи таван от по 10 000 долара месечна издръжка, колкото е общоприетият стандарт в Америка спрямо неговите доходи. Досега той е плащал по 55 000 долара на Денис и Брук всеки месец, защото е искал да бъде щедър към тях, а и защото е можел да си го позволи, но вече не е така.

Третата му съпруга всъщност почти изцяло зависи от неговите пари. Единственият друг доход за Брук Мюлер е даването под наем на разкошното имение, завещано й от Чарли. В началото на ноември миналата година тя го бе отстъпила за 5 дни на певицата Марая Кери, която искаше да приюти там няколко приятелски компании и плати за това удоволствие 100 000 долара.

Заболяването на Чарли датира още от времето, когато двамата с Брук са били женени. За щастие, близнаците не са носители на ХИВ-вируса.

И двете бивши съпруги на актьора знаят за болестта му още от 2011-а. Единствено дъщеря му Касандра Естевес научила за нея миналата година. „Беше шокиращо да го чуе, но тя е мъжко момиче. Прилича на мен. Успя да се съвземе“, лаконично разказва Чарли Шийн, който днес е по-самотен отвсякога.

 

Like this:

Like Зареждане…

Related