Интериор

11
Добави коментар
MayaGeorgieva
MayaGeorgieva

Въпреки, че едва ли има човек, който да не е наясно какво всъщност означава думичката интериор, нека разясним какво всъщност е интериора и въобще да разясним какво включва интериорният дизайн.

Накратко, интериорът е всичко в нашият дом, като започнем от самият дизайн на помещението и стигнем до обзавеждането. Обикновено сме свикнали ние сами да се грижим за интериора в нашият нов дом, но все по-често хората, които си закупуват ново жилище, предпочитат да е обръщат към специалисти – дизайнери, които имат дългогодишен опит в изработването на най-различни интериорни решения, както за частни апартаменти, офиси, та дори кафетата.

Едва ли има пълнолетен човек, който да не е влизал в дискотека. Обикновено там виждаме някакъв интериор и специално подбрани мека мебел, масички, столови, та дори и специални окачени тавани и осветление, което да пасват на всичко останало.

Именно това е и работата на един специалист по интериорен дизайн – да създаде цялостно решение, как да изглежда помещението от пода до тавана, така, че то да изглежда достатъчно уютно и красиво.

Обикновено, след като човек се обърне към подобен професионалист по интериорен дизайн, дизайнера се интересува от предпочитанията на клиента. Какви цветове му харесват, има ли някакви специфични идеи за интериорен дизайн, мебели и т.н. След което, повечето интериорни дизайнери си изготвят примерни скици или 3d модели на всяко едно помещение в обекта, което да покажат и евентуално да се консултират с клиента.

За мое щастие съм имал удоволствието да наблюдавам работата на доста големи специалисти по интериорен дизайн и в много от случаите, след кратък разговор с клиента, те успяват да създадат наистина страхотни неща и въпреки, че това удоволствие не е особено евтино, все пак си заслужава!!!

За да не стоят така сухо думите ми за интериор, нека да ви покажа и няколко страхотни примера за интериор и как хубаво са си свършили работата специалистите по интериорен дизайн.

Много свеж 3d проект за интериор на апартамент

Отново много приятен интериор, част от кът за отдих в голям апартамент.

Интериор на луксозен апартамент в хотел

Страхотни примери за красив интериор а?
Ето и няколко идеи за интериорен дизайн на кухня.