Гаджето на Юлия Волкова от „Тату“ е арестуван като мафиот | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ДУПКА В ЗАКОНА
Гаджето на Юлия Волкова от „Тату“ е арестуван като мафиот
Георгий Зарандия без разкрит като главатар на престъпна групировка, извършила десетки кражби, въоръжени грабежи, побоища и убийства в Москва и региона

08 Май 2016 12:52
0

принтирай

|

текст

Полицията в Москва арестува тази сутрин Георгий Зарандия, на 36 години, който е известен в подземния свят като Гия Галский, – съобщи LiveNews.ru

По данни на следствената служба на Русия, Зарандия е следен и е бил идентифициран като главатар на абхазка престъпна група, която е извършвала десетки кражби и грабежи на частни домове в Москва и региона, замесен е побои и убийства.

Още през следващата седмица той ще бъде изправен пред съда в Хорошевски район на руската столица, за да отговаря по обвинение в нарушаване на миграционното законодателство на руската федерация. След това той ще бъде преместен в специалния затвор за задържане на чуждестранни граждани.

Руският ТВ-канал припомня, че Галский е бил предупреден и е бил изгонен извън пределите на Русия за същото нарушение – незаконно пребиваване – през 2014. Но тогава не е било известно, че той е главатар на престъпна банда. 

През 2015 г.  се появи информация, че една от солистките на разпаднала  се група група „Тату“ Олга Волкова се е омъжила да мафиота Георгий Зарандия. Въпреки многобройнете фотографии на двамата, Волкова опроверга всички тези информации.

 

Певиците Юля (вляво) и Лена (Елена Катина) на сцената за концерта на „Тату“ в София, 2003
––––––––––––––

Юлия Волкова ражда първото си дете Виктория през 23 септември 2004 г. , а бащата Павел Сидоров бил неин бодигард. Разделят се през 2005. През декември 2007 ражда второто ис дете Самир, чиито баща е Парвиз Ясинов, син на генералния директор на Мосстроймеханизация-5. След този брак в Обединените арабски емирство тя приема исляма и разказва в интервюта, че винаги са я очаровали джамиите, пеенето на муллите и забулените жени. Тя дори си татуирала на слабините текст с арабска калиграфия и думата хиям (любов). През 2010 двамата се развеждат и след това тя се запознава с Георгий Зарандия.