Гергьовденски турнир „Свети Георги“ в Пирин Голф и Кънтри Клуб

1
Добави коментар
hansoloff
hansoloff

Камера на Живо от Центъра на Разлог | Ски зона Банско Камери на Живо

Гергьовденски турнир „Свети Георги“ в Пирин Голф и Кънтри Клуб

май 8, 2016

РазлогНовините, Спортни

В деня на един от най-светлите и български празници, в Пирин Голф и Кънтри Клуб, се проведе голф турнира – Св. Георги. В турнира взеха участие общо шест отбора, които се състезаваха във формат Greensome.

Въпреки прогнозите за дъжд, слънцето зарадва участниците и те стартираха своята игра по програма, точно в 9.30ч на 6ти май. Малко след приключване на самия турнир, като по поръчка, пролетните дъждове напоиха игрището, в подготовка за следващия ден.

Надпреварата за първите места бе успорвана, разликата в резултатите на спечелилите бе изключително малка.  В класирането за турнира, на трето място се нареди отборът на братовчедите Момчил и Младен Шишкови, с отборен резултат от 41 нетни Стейбълфорд точки, второто място, също с резултат от 41 нетни точки, но с малко по-нисък отборен хендикап, зае отборът на Уорън Смит и Тим Бърчмор. Първото място, с нетен резултат от 42 Стейбълфорд точки, спечели отборът на Стоян и Бианка Пандеви, семейство, чиито членове са едни от първите и най-редовни членове на Пирин Голф и Кънтри Клуб.

Участниците поздравиха всички присъстващи по случай празника, а на домакините –пожелаха по-често да организират турнири с подобен формат. Форматът Greensome е доста специфичен и не всеки би могъл да се справи с предизвикателството, което предоставя. Изисква се много добра отборна игра, и може би за това точно семейство Пандеви спечели първото място.

След турнира и награждаването, участниците и техните гости се насладиха на традиционен Гергьовденски обяд в Клубната сграда на голф клуба.

Екипът на Пирин Голф и Кънтри Клуб благодари на участниците и всички присъстващи, че пожелаха да отпразнуват Гергьовден с организирания турнир и сред екипа на голф клуба!

(11)