Полезни съвети за Скайп

196
Добави коментар
irgnet
irgnet

 

Интересно за Skype

 

 

СкайпСтроение е безплатна екстра за skype, с която имате шанса да бъдете уникални. Става все по-популярна и без нея скайпът ви изглежда скучен. Със Скайпстроение 2.5 може да променяте текста под аватара си в skype и да го изменяте както пожелаете – да му смените шрифта, цвета, да добавите ефекти. Прочетете повече …

 

Повечето хора не могат да свикнат с новият skype 4.0. В момента най-търсената комбинация в гугъл свързана със skype е download skype 3.8 . Т.е хората масово се връщат на предишната версия на skype. Ако желаете да се върнете на предишната версия на skype, можете да я свалите от тук:

 

С тези няколко екстри ще направите вашият skype по-интересен и забавен. Ще улесните комуникацията си с вашите приятели.

Прочетете цялата статия..

 

Описаните начини за пускане на два скайпа от предишните версии вече не вършат работа. Добрата новина е, че сега пускането на втори или n-ти skype става много по лесно. За по удобно може да си направите шорткът(иконка) на десктопа за втория skype, или винаги да го пускате от RUN.

Прочетете цялата статия..

 

Наскоро излезна официалната версия на Skype 4.0. Който не си беше имал вземане даване с някоя от бета версиите, остана вцепенен. Програмата изглежда тотално различна.

Прочетете Цялата Статия…

 

:

Писнало ли ви е да се карате чий skype да бъде пуснат. Има много лесно решение на този проблем, и това е да стартирате два skype едновременно. Вижте как..

 

:

Вижте как да ви се показват снимките автоматично в аватара на skype. Може да зададете колкото снимки искате да се въртят, и през колко време. Вижте как..

 

:

По принцип, когато влизате в Skype от някой компютър, след приключване на сесията ви, вашето Скайп име остава в менюто на skype. Понякога не е желателно да се вижда , че сте влизали в Skype от този компютър. Вижте как..

 

:

Към Скайп може да се добавят най различни екстри. Вижте как..