Ози Озбърн натирен от дома си заради изневяра | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Бракът на Ози Озбърн и неговият ангел-спасител, мениджър, майка на децата му и 34 години спътник в живота му приключи, след шумен семеен скандал, завършил с изгонването на хеви-метъл легендата от дома им  в Бевърли Хилс – съобщи в. Sun.

Двамата не за първи път преживяват криза в брака и преди три години Шарън отново обяви края, заради злоупотребата на Ози с упойващи вещества. Но след това двамата отново се помириха.

Сега обаче за първи път от сватбата през 1981 г.  между двамата застава друга жена. Това е стилистката Мишел Паф (45), която прави прическите на много звезди в Бевърли Хилс.

След като бил натирен от дома им във вторник, Ози сякаш изчезнал и не се е появявал никъде публично. Мишел също затворила салона Meche, макар че по график имала запазени часове от доста звезди – сред които Дженифър Лопес и Алиша Силвърстоун. Тя се извинила, че отменя часовете и се оправдала със „спешни лични ангажименти“.

Вестник Sun съобщи, че Ози поддържал контакт с децата си и чрез тях станало известно, че той се е настанил в луксозния Beverly Hills Hotel, който се намира само на 20 минути път от дома луксозното му имение за $10 млн.  След като го изгонила Шарън, Ози директно отишъл в хотела. Там го познават, защото не за първи път той намира подслон в Beverly Hills Hotel след подобни семейни ексцесии.

Британският таблоид пише, че Шарън Стоун подозирала от доста време, че мъжът й я мами, но вдигнала скандал, едва, след като получила железни доказателства. Най-елементарното било в смартфона му, където тя открила доста похотливи закачки между двамата. А когато той го заклещила с въпроси, той изобщо не увъртал и си признал чистосърдечно.

При последната им раздяла през 2013, след като Ози отново започнал да злоупотребява с наркотиците и алкохола, Шарън го напусна, но се намесили трите им деца Ейми (33), Кели (31) и Джак (30) и те отново събрали родителите си. „Бракът на Шарън и Ози е като епизод от сериала Том и Джери – те непрекъснато се карат, правят си номера, но не могат един без друг“ – коментирал приятел на семейството за в. Sun.

Мишел Паф е известна личност в  хеви метъл средите, като тя има по тялото си многобройни татуировки на своите идоли – групата Metallica, която е свирила с Ози и която признава, че се учила от него и неговата музика.

„Не е трудно да си обясним връзката им“ – продължава източникът. „Мишел е маниак на музиката на Ози и сама тя мечтаела да бъде рок звезда. Ето че сега може да го постигне като любовница на рок звезда“.

Шарън Стоун заподозряла връзка между двамата още отпреди близо година, след като забелязала, че Ози много често ходи в Северен Холивуд, където Мишел живее сама. Тя се преместила в Холивуд още на 18 годишна възраст с надежда за кариера в шоу бизнеса, но в крайна сметка съдбата й отрежда да бъде само известна фризьорка на звездите.

На сайта на своя салон Meche  Мишел Паф е описана като „творец, вдъхновен от рокендрола и от природата“. 

Вчера от нейния профил в Instagram  изчезнаха някои по ефектни снимки, на които тя е с Ози, а по-късно акаунта стана недостъпен за външни лица, след като тя го напрамир private и само тя може да подбира кой ще гледа снимките й. Преди това бе написала към една от техните снимки: „Любовта не означава да държиш някого зад ограда или под ключ, любовта е да накараш някого да иска да бъде с теб“..Любовта е навсякъде около нас“…Каза ми го един мъдър човек и оттогава тази мисъл не ме напуска“… 

В момента Ози е в почивка преди началото на глоалното прощално турне на Black Sabbath – The End Tour. Миналия месец групата свири в Австралия и Нова Зеландия, а от юни започват концертите в Европа. 

„Този път нещата между Ози и Шарън наистина се сериозни и ако той не оправи кашата, която е забъркал, преди да замине за Европа, по-добре да не се връща“ – споделя приятел на семейството, цитирайки музите на Шарън. 

Предишният най-труден период в техния брак бе през 1989 г., когато Ози изчезнал за пет дни и се наливал с приятел с водка, след което нещо превъртял и като се прибрал едва не удушил Шарън. След това бил арестуван и съден за опит за убийство, но тя отново го спасила и оттеглила обвиненията си. През 2013 отново Ози бил обсебен от дявола на алкохола и наркотиците и Шарън за пореден път обявила края на брака им, но месец по-късно отново го прибрала в имението им.

През март в едно ТВ-шоу Шарън сподели: „Аз трябваше да наемам по четири бавачки, защото имах четири деца…Честно ви казвам, те бяха проклятието на моя живот. И това проклятие продължава и до днес. 

През 2011 г. Ози изпаднал в дива ревност и я обвинил, че имала връзка с нейния стилист. Тя обаче му казала, че той е гей и няма как да има връзка, а след като той не й повярвал тя го поканила да им гостува заедно с гаджето си, за да се убеди Ози сам. Миналия месец тя призна, че всъщност е бисекусална и е имала много любовници жени.  

Шарън също така премина през кошмара на битката с рака през 2002 и бе принудена да си направи мастектомия две години по-късно. 

В неделя на въпрос на списание „People“ за развоя на събитията говорителят на Ози Гари Фароу коментира лаконично: „На този етап Ози не живее в семейното имение“.