BMW M4 от ADV.1 Wheels

1
Добави коментар
Syncro
Syncro

Nasko Nikolov
на 15.09.2014

Оценката

21 инчови полирани джанти с позлатени болтове „опаковани“ с огромни нископрофилни гуми като завършек на спортно купе развиващо 100 км/ч от място за 3.9 секунди… Мечта!

Най-новият флагман на компанията BMW все по-често влиза в полезрението на авто-маниаците. Спортното купе е с такива характеристики, че никой не би отказал поне кръгче с него, пък бил той и от малкото, които не харесват BMW. 430 конски сили, 3.0-литров двигател с турбочарджър, 7-степенна автоматична скоростна кутия, 1500 кг. купе….нищо не му липсва.

Освен може би една малка намеса на „магьосниците“ от ADV.1. Снежно бялото (Alpine White) M4 е получило комплект от 21 инчови джанти, които определено допълват агресивната му визия. Виждали сме ги и на други автомобили, но ADV005 Track Spec Competition с титаниеви свързващи елементи със златно покритие са идеалното допълнение за немският спортист. 21×9.5 и 21×11.5 са конкретните им размери съответно за отпред и отзад. Естествено те водят и до сериозен размер гуми, особено отзад, където са инсталирани 305/25, докато отпред нещата са по скромни  – 255/30.

Отново скромна, но впечатляваща намеса от страна на момчетата на ADV.1, която по традиция ни е представена по още по – внушителен начин. За партньор на M4 на снимките е избран  T-34 Mentor – едновитлов самолет използван за тренировъчни мисии през времето на Корейската война. Комбинацията открито пространство и контрастиращ в жълто самолет е достатъчно забележителна за да ни убеди, че това е перфектният модел джанти за великолепният BMW M4