EXIT и Viber обявяват победителя в “My EXIT Adventure”

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

EXIT, един от най-престижните световни музикални фестивали и Viber, едно от водещите в света приложения за комуникация, с повече от 711 милиона уникални потребители в целия свят, днес обявиха победителя и  четирите наградени участия от съвместния си световен проект конкурс за стикери – “My EXIT Adventure”.

Творбите на авторката Таня Зайцева от Москва, Русия, бяха избрани от официалната комисия на конкурса, поради което тя ще получи $3000, а проектите й ще се превърнат в пакет от Viber стикери, достъпни за сваляне. Още четири творби – на Милена Брагина (Москва, Русия), София Йовандич (Белград, Сърбия), Александра Кизевска (Нови Бечей, Сърбия) и Ваня Тодорич (Нови Сад, Сърбия), бяха отличени от конкурсната комисия и ще получат поощрителни награди от по $500.

Всички наградени творци ще получат и билети за EXIT Adventure, а победителят в конкурса ще бъде поканен да пътува и изпита приключението EXIT Adventure с останалата част от творческия екип, като ще му бъде предоставен и VIP достъп до изхода на сцената и зад нея.

Целта на проекта конкурс на Viber стикери “My EXIT Adventure” беше да достигне до творческите умове в целия свят и да се усети как те възприемат пакета EXIT Adventure и уникалния му фестивален дух под формата на завладяващите Viber стикери, които могат да се използват в чатове – 365 дни в годината. Този уникален конкурс се проведе чрез творческата платформа Talenthouse, която дава на независимите творци от цял свят пряк достъп до креативни брийфове от водещи марки, агенции и икони в развлекателната индустрия.

Коментари

comments