Щифт-конзола за фасадно скеле.

3
Добави коментар

НАХОДЧИВОТО РЕШЕНИЕ ЗА БЪРЗО РАЗШИРЯВАНЕ НА ФАСАДНО СКЕЛЕ.

 

Изграждането на комбинирани системи за топлоизолация на фасади изисква по-добро адаптиране на скелето към строителния процес. Необходимо е да се поддържа по всяко време максимално допустимото разстояние от 30 cm от стената и да се осигури достатъчно пространство за следващия слой – мазилката.

Щифт-конзола
Щифт-конзола за фасадно скеле

Затова ние предлагаме умно решение – щифт-конзолата на Layher. Адаптирането на скелето е лесно и изключително бързо. Докато традиционните конзоли трябва да се захващат с жабка и да бъдат нивелирани,  новата щифт-конзола просто се закрепва към отвора за заключване на рамката от системата Layher SpeedyScaf. Монтажът може да се извърши само с една ръка, без използването на инструменти, и само 2 секунди за всяка конзола! Използват се пътеки със стандартна ширина 0.19 m и 0.32 m. Друго предимство на щифт-конзолата Layher е, че ъгловата планка на рамката остава свободна. Това позволява всеки тип анкер да бъде монтиран без проблеми, и позволява реализирането на непрекъснати връзки в горния отвор на планката.

ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

Бърз монтаж и демонтаж (за 2 секунди).
Без подравняване, без завинтване и затягане.
Монтаж без никакви допълнителни инструменти.
Употреба с 0.19 m и 0.32 m стандартни пътеки и товароносимост до клас 3.
Ъгловата рамкова планка остава свободна за монтаж на други елементи.

 

Фасадно скеле, строително скеле, фасадни скелета, мобилни скелета. Скеле под наем, работно скеле, монтаж на скеле. Рамково скеле.

продажба на рамково скеле, модулно скеле, аксесоари за скеле и други.