ПАРАЗИТИТЕ В ОРГАНИЗМА – ПРИЧИНИТЕЛИ ЗА ВСИЧКИ ИЗВЕСТНИ НА МЕДИЦИНАТА БОЛЕСТИ

1
Добави коментар

Все повече учени са на мнение, че туморът представлява разплодила се колония микропаразити и може сама достатъчно бързо да изчезне без операция чрез вътрешно приемане на комбинация от три растения. Микропаразитите се явяват главна причина за мъжкото и женското безплодие и импотентност (поразяване на пикочополовата система с колонии паразити), помятанията (организмът изхвърля атакуващите плода паразити, а заедно с тях и самия плод), преждевременните раждания, детската смъртност, болестите, физическите и умствени отклонения, лошата успеваемост, алкохолизма, наркоманията и т.н. Хората, които са се избавили от паразитите, губят влечението си към спиртните напитки, бирата, пушенето, кафето, месото, наркотиците: чистият организъм, чистата клетка на човека ги отхвърля. Всичко това го изискват паразитите.

Фармацевтичният бизнес няма за цел да лекува рака и другите смъртоносни болести, тъй като печели от борбата със симптомите. Напротив, при лечението винаги се влошава състоянието на пациентите, които в крайна сметка винаги умират. Например отровата от химиотерапията убива както раковите, така и здравите клетки и в крайна сметка – самия човек. И дори не парите са крайната цел. Елитът иска да намали населението, поради което хората преждевременно трябва да страдат и умират. През 1969 г. д-р Ричард Дей заявява: ”Сега можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация се пази във фонда на Рокфелер и може да се обнародва при наличието на съответно решение”. В частност Дей казва, че ако хората умират бавно от „рак или нещо друго”, то ще може да се забави темпа на прираст на населението. Италианският лекар Тулио Симончини е от малкото медици, които успешно лекува хора в последния стадий на рака. Според него злокачествените образувания са разраснала се гъба кандида (подобна на дрожди гъба, с паразитна природа, живееща в организма на здравите хора, чийто силен имунитет я държи под контрол, но при отслабването му, гъбата се разпространява по цялото тяло и образува злокачествени тумори). Затова имунната система е ключът към оздравяването, както и периодичното обезпаразитяване на организма и изключването на химически вещества в храната и водата.

Есенно-зимният и пролетният период са време, когато става активизиране на паразитите, възникват вирусни епидемии, затихва всичко в природата, появяват се депресии. Депресията е явен признак за пренаселеност на организма с паразити и шлаки. И това е най-доброто време за антипаразитна профилактика и очистване на организма. Неслучайно всички главни пости във всички вероизповедания (Рамазан, Коледен пост, Великия пост) идват именно в това време. Великият пост е идеалното време за провеждане на пълен курс на антипаразитно очистване.

Д-р Кларк е открила, че паразитите са много чувствителни към три съставки и могат да бъдат убити, чрез приема на точно съотношение от трите билки.

 Предложеното от д-р Хулда Кларк лечение без лекарства е многократно по-безвредно от всички други. Оказа се че билката сладък пелин, цветето карамфил и плода на дървото  орех повлияват изключително добре на превантивната борба с рака и множество заболявания, квалифицирани от медицината като нелечими.  Използването им заедно е най-резултатно. Нужни са само няколко дена за да започне процеса на излекуване от рак, независимо от типа. Няма значение колко е напреднал – туморът може да бъде спрян.

Абсолютно невъзможно е човек да се освободи от всички тези паразити посредством някой фармацевтичен продукт, тъй като всеки от тях действа на един или два паразитни вида. Освен това те имат странични ефекти. Правилно дозираният Flagyl е ефикасен срещу амеби и Giardia, но може да предизвика силно гадене и повръщане. Представете си, че трябва да вземете десет лекарства, за да унищожите една дузина от вашите паразити! Това е добра новина вероятно за производителите на лекарства, но не и за вас.

Добрата новина е, че три билки могат да ви избавят от 100 различни паразита!

Тези три билки трябва да се използват заедно. Шлюпките от орех и пелинът убиват както възрастните индивиди, така и стадиите на развитие на поне 100 паразитни видове. Карамфилът убива яйцата. Ще се избавите от паразитите само, ако използвате трите билки заедно. Ако унищожите само възрастните индивиди, не след дълго миниатюрните стадии и яйцата ще се превърнат във възрастни. Ако унищожите само яйцата, милионите стадии, намиращи се вече в тялото ви, скоро ще се превърнат във възрастни и ще започнат да снасят яйца. Трите билки са съставки на едно единно лечение, вложени в продукта Triactal.

 Процентът на успех при напредналите форми на рак е около 95%. Така че Вие може да разчитате на този метод, а не само да се надявате, че ще работи и при Вас. Това е цялостен подход, който не само смалява туморите, но и нормализира химичния състав на кръвта, снижава туморните маркери и възвръща здравето. Малкият процент неуспех (5%) се дължи на критични клинични случаи на пациенти в твърде напреднал стадий.

Продуктът ТРИАКТАЛ се предлага в повечето аптеки в страната и е препоръчвана терапия от лекари, фитотерапевти и специалисти в областта на здравеопазването.

Официален сайт ТРИАКТАЛ >>>