Huawei P9 преоткрива красотата на абитуриентските балове

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Абитуриентските балове са съпровождани от противоположни мнения и голяма доза негативизъм. Затова през тази година Huawei стартира различна кампания, която търси красотата, неповторимите емоции и положителното настроение в най-фините детайли на балове.

До 12 май всеки абитуриент може на се регистрира на онлайн платформата на кампанията „Красотата е в детайла“, a след това ще бъдат избрани 9 от участниците, които ще спечелят професионални снимки с новия флагман Huawei P9 по време на бала. Иван Жегов, фотограф с изключителен афинитет към детайла и стремеж към съвършенство на кадъра, ще улови най-красивите моменти и завладяващи истории по време на празничните събития. В края на кампанията в началото на юни двама от участниците ще спечелят нов Huawei P9 с двойна камера, разработена съвместно с Leica.

Концепцията на нестандартната кампания „Красотата е в детайла“ е провокирана от представения наскоро на българския пазар Huawei P9, който преоткрива смартфон фотографията. Ключът към превъзходните възможности за заснемане на изображения в новия Huawei P9 е дизайнът на двойната камера, който напълно разкрива способностите на оптичните лещи Leica. Цветната камерата улавя цветовете и придава яркост, докато монохромната камера е невероятна в постигането на дълбочина и детайли в снимката. Възможностите на P9 изпъкват в по-тъмни условия, тъй като двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и детайли и постига по-добро качество на изображенията.

Huawei P9 съчетава страхотен, гладък дизайн и прецизен детайл с технология – произведение на изкуството – за да може да промени начина, по който виждаме света.

Коментари

comments