Сашо Кадиев и Катето Евро са победителите в специалните празнични издания на „Мама готви по-добре”

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Сашо Кадиев и Катето Евро са победителите в специалните празнични издания на „Мама готви по-добре”

На 6 май, Гергьовден, bTV излъчи последното специално благотворително издание на предаването „Мама готви по добре”, в което едни срещу други в кулинарни дуели се изправиха емблематични семейни двойки. Всички те събраха сумата от 2 400лв., която бе  дарена на инициативата на УНИЦЕФ и bTV „Заедно от детската градина“. Нейната цел е подкрепа за създаването на приобщаваща среда в детските градини за децата със специфични нужди и увреждания.

Регламентът на предаването се запази в оригиналния си вид за благотворителните издания на състезанието и всяка победа носеше актив от 300лв. на отбора, който продължава напред. Началото на инициативата бе дадено от Иван и Андрей, които играха един срещу друг със своите майки – мама Саша и мама Илиана. Иван и мама Саша отпаднаха от Нели Атанасова и синът й Иво Карамански, които отстраниха и Сано с мама Настенка.  След 2 победи Нели и Иво бяха отвяни от Рая и Антон Агонцеви, които обаче загубиха от Теди и Силвия Кацарови. Двете певици бяха детронирани от Бони и дъщеря й Михаела, но не успяха да се справят с Лара Златарева и дъщеря й Бернарда. Оспорваният финал бе между Лара и Бенджи срещу артистичното семейство Сашо Кадиев и Катерина Евро.

Кака Лара и Бенджи дадоха всичко от себе си да изненадат на имения му ден съдията Георги Матев с испанска тарталета. Коментарът на Сашо Кадиев към ястието на двете дами бе, че приготвеното от тях може и да стане за ядене, ако човек е гладувал цяла седмица. Мама Катя и Сашко бяха на път да напуснат шоуто, защото не приеха за достатъчно определеното им време от 18 минути да приготвят патешки гърди със спанак и горгонзола. След представянето на Сашо и Катя, Сано възкликна „Добре, че тези двамата няма повече да готвят в предаването”.

Коментари

comments