Samsung Electronics представи новата EVO Plus 256GB MicroSD карта с най-големия капацитет в своя клас

2
Добави коментар
ipublic
ipublic

София, България – 12 май 2016 г. – Samsung Electronics, лидер при предлагането на напредничави решения за съхранение на данни, представи най-новата си MicroSD карта памет EVO Plus 256GB. Картата има най-големия капацитет в своя клас и предлага много бърза скорост на трансфер на данни, което я прави подходяща за употреба при смартфони, таблети, 360-градусови камери, дронове и екшън камери. Потребителите могат да запишат до 12 часа видео в 4K UHD резолюция или 33 часа Full HD видео на своето мобилно устройство или камера, без да се налага да сменят картата памет. По този начин потребителите могат да се наслаждават на момента и да не се притесняват, че ще им свърши пространството.

EVO Plus 256GB поставя нов стандарт по отношение на капацитет и производителност при microSD картите, благодарение на вертикалната NAND (V-NAND) технология. Тя позволява максимална скорост на четене 95MB/s и 90MB/s на запис. Тази производителност ще осигури както на любителите, така и на професионалистите изключително удобство при съхранение на снимки във висока резолюция, 4K видео, игри и съдържание за виртуална реалност (VR).

„Тенденцията потребителите да използват високопроизводителни мобилни устройства се засилва с всяка година и нашата нова 256GB microSD карта с V-NAND технология ще ни позволи да предложим картата, от която потребителите имат нужда,“ каза Ун-Со Ким, старши вицепрезидент на Branded Product Marketing, Memory Business на Samsung Electronics. „Новата карта памет EVO Plus 256GB ще осигури по-голям капацитет и по-висока скорост на трансфер на данни както при четене, така и при запис на информация.“

EVO Plus 256GB е изключително надеждна, с голям капацитет и висока производителност, което значително увеличава нейния жизнен цикъл. Това прави картата идеално допълнение към смартфоните и таблетите от висок клас, които разполагат с microSD слот, дори и в най-екстремните условия.

Samsung ще предложи microSD картата памет EVO Plus 256GB с лимитирана 10-годишна гаранция в повече от 50 страни, включително в страните от Европа, САЩ, Китай и други региони. Продуктът ще бъде пуснат на пазара през юни 2016 г. на препоръчителна цена от $249.99.