Хороскоп за седмицата 16.05-22.05.2016г. Зодия Риби

1
Добави коментар

Риби

До 20 май сте в прекрасен период, през който можете да постигнете значими резултати, да сбъднете желание, да насочвате събитията в избраното от вас направление, като разчитате на дар словото си и сте максимално социално активни.

Общувайте ,преговаряйте, срещайте с повече хора, може би щастието ви очаква някъде там…

Въпреки всичко, над вас продължава да тегнат някакви принудителни ограничения, граници, които неможете да преминете или пък ви принуждават да сте в пъти по-амбицирани и мобилизирани. Това може да са хора или външни обстоятелства- разбирате в понеделник  и вторник. Това са дни, през които популярността ви расте, но за сметка на подкрепа от страна на влиятелни личности.

От 21 май постепенно ескалират домашни или семейни приоритети ,които ще ви накарат да се раздвоявате между лични и служебни ангажименти.

В друг случай- изпитвате вътрешна дилема, вид неудовлетворение и съмнения- по кой път да поемете. Звездите ще ви насочват през следващите седмици и през юни могат да преобразят живота ви.

В сряда и четвъртък- печелите подкрепа или друго- с благоприятно отражение върху имиджа ви. Но не са изключени и спонтанни разходи.

В петък, събота и неделя- се връщате към стари теми, които са се трупали дълго, а са доста важни за бъдещето ви. Търсите варианти, често извън близкото ви обкръжение. Информационният поток е много усилен.