Ксанадиет Абофарма, Xanadiet при наднормено тегло и затлъстяване 100капс.

1
Добави коментар

Ксанадиет подпомага отслабването при хора с наднормено тегло и затлъстяване, като намалява чувството на глад, натрупването на мазнини, контролира нивата на кръвната захар и регулира холестерола.  Действието на медицинското изделие Ксанадиет се дължи на активната съставка Fibragum – комплекс от растителни макромолекули, които приети с голямо количество вода образуват желатинова маса. Тя улавя мазнините и въглехидратите, намалявайки по този начин тяхното усвояване. Растителните молекули нарастват по обем, така че те запълват стомаха, давайки усещането за ситост и намалявайки чувството за глад.

Подходящ за: Възрастни и деца над 8 години.

Активни съставки: Fibragum, (комплекс от растителни полизахаридни макромолекули), фруктоологозахариди, магнезиев стеарат, силициев диоксид, портокалов аромат.

Дозировка: Възрастни и деца над 12 години: по 2 капсули, една по една, с две чаши вода, половин час преди хранене. Деца от 8 до 12:  по 1 капсула с голяма чаша вода, половин час преди хранене. При проблеми с преглъщането, може да разтворите съдържанието на капсулата в чаша топла вода. Трябва да се изпие веднага, преди образуването на гел, последвано от още една чаша вода. Вземете Xanadiet най-малко два часа преди да приемете лекарства, за да не пречи на тяхното усвояване.

Предупреждения: Внимателно прочетете инструкциите преди употреба и съхранявайте листовката заедно с продукта. Ксанадиет е медицинско изделие. Не приемайте по време на бременност и кърмене. Да се пази от деца. Да се съхранява на хладно и сухо място, далече от източници на топлина, при температура под 25 градуса.  Медицинското изделие е класифицирано и произведено в съответствие с Директива 93/42/ЕИО и последващите изменения и добавки. Произведено за ABOPharma от PromoPharma