Въпросите на Бо: Какво ядат плодчетата? | Teenproblem.net

38
Добави коментар
registrator
registrator

Здравейте Приятели,

Сещате ли се за анимационното филмче „Плодчетата“, което даваха преди години. Много ме кефеше преди, но едва като станах на 27 години започнах да си задавам въпроси за екзистенцията на самите участници в това анимационно риалити. Като бях малък много ме кефеше ягодката и си представях някакви плодови фантазии, че аз съм Бананчо или Раничко и как всеки ден си правим плодов микс с ягодката. Но това бяха мисли като бях малък.

Сега като по-голям и вече неинтересуващ се от плодови ягодки, а от други, мога да кажа, че ме тревожат други въпроси. Примерно замислям какво ядат плодчетата от филма? Според мен това е сериозен логически проблем на конценпцията на анимационното филмче.
Нека видим какво може да се яде в природата:
– месо
– растения
– гъби
– дедовия (това не знам какво значи, ама го чух като израз „Яж дедовия“ – ако може някой да обясни)

Всички знаем за хранителните вериги и че някои животни ядат растения и те се водят тревопасни. Някои животни ядат други животни (които преди това са яли растения) и те се водят месоядни, каквито сме и повече хора. Гъбите сурови хич не са вкусни, а не помня Плодчетата да имат бяла техника и тигани с тефлоново покритие, където да приготвят храната.

Знаем още, че въпросните плодове не са такива дето ядат месо, защото има някои растения дето хапят.
При мен остава големия въпрос – „С какво се хранят плодчетата?“ и как оцеляват те за да вършат всичките приключения. Просто не искам да повярвам, че са канибали и се самоизяждат, нооо знам, че не ядат и месо. Моля, приятели, дайте ми някакви идеи и насоки или пък научни обосновки какво биха могли да хапват плодчетата?

Благодаря ви предварително.
Бо.