Онлайн Магазин Laleto – Доставка

1
Добави коментар
ubeyddalmis
ubeyddalmis

Закупените продукти от сайта на Laleto.org изпращаме чрез куриерска фирма Еконт или Спиди. При подаване на поръчката имате право да посочите адрес и информация за доставка. За Ваше улеснение може да създадете профил – акаунт за пазаруване, където да запаметите вашите адреси и да пазарувате лесно и удобно за в бъдеще. Всеки потребител може да избере къде да бъде извършена доставката – до адрес на клиента или до офис на куриерската фирма.

Пoръчките се изпращат в срок от 2-4 работни дни след потвръждение на поръчката чрез обаждане (при невалиден номер или неуспешно свързване по телефона поръчката се отменя), в зависимост от населенето място посочено при подаване на поръчката или заетостта. Възможно е забавяне на доставката в случай на намалено работно време и/или празнични дни. За актуална информация и дни за доставка – вижте сайта на Еконт или Спиди.

Обикновенно доставките се извършват между 09:00 – 15:00 часа в работни дни, както и между 10:00 – 12:00 часа в Събота. На телефона, който сте оставили при поръчката ще получите СМС известяване за вашата доставка от куриерска фирма Еконт или Спиди.

Плащането става с Наложен платеж директно на куриера с опция преглед. Имате право да проверите пратката си и да премерите закупените от нас продукти. В случай на връщане и замяна, доставката обратно към нас се поема от купувача. Добавяме 2.4% към крайната цена за услугата Наложен платеж – плати на курер за всяка доставка. Безплатна доставка е възможно за поръчки над 150лв.

Имате право да върнете стоката в 7 (седем) дневен срок от дата на доставка.