Стоичков с емоционално обръщение към феновете: „50 години номер 8“ ще е празник за вас! (ВИДЕО)

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: You Tube

Броени дни ни делят от най-голямото футболно събитие, организирано някога у нас – мегаспектакъла по случай 50-годишния юбилей на великия Христо Стоичков. Шоуто на носителя на “Златната топка” за 1994 година ще събере на едно място в центъра на София някои от най-големите имена в историята на футбола.

 

На 20 май вечерта, на терена на Националния стадион „Васил Левски“ ще стъпят величия като световните шампиони Диего Армандо Марадона, Лотар Матеус и Ромарио, носителите на най-ценното индивидуално отличие Роберто Баджо, Жан-Пиер Папен и Роналдиньо, легендарните голмайстори на Реал Мадрид Иван Саморано и Давор Шукер, доскорошният любимец и топреализатор на „Камп Ноу“ Самуел Ето’o, както и още куп други футболни „богове“, пред които милиони благоговеят.

 

По повод предстоящия празник най-голямата футболна звезда на България се обърна специално към своите фенове от студиото на телевизионната компания „Юнивижън“ в Маями, като ги призова максимално да се насладят на предстоящата си вълнуваща срещи с големите играчи от близкото минало.

 

„Искам да ви направим един подарък заради това, което съм преживял като футболист в България, в Барселона, с националния отбор, в Парма, в Чикаго Файър, в Ди Си Юнайтед, в Япония… Това е един празник за самите вас, защото вие го заслужавате! Без вас едва ли „Васил Левски“ щеше да се напълни някога така, както ще бъде сега“, емоционален бе Модерния ляв в ефира на bTV.