A to jazZ за шести път в София

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Тазгодишното издание на джаз фестивала събира меломаните от 1 до 3 юли в Южен парк 2

Джаз фестивалът А to jazZ, който няколко поредни години радва столичани и придава настроение на лятна София, се завръща в началото на юли за своето шесто издание. Датите са 1, 2 и 3 юли, а мястото – Южен парк 2.

Миналогодишният интерес и рекордната посещаемост вече превърнаха A to jazZ в едно от най-чаканите музикални събития в София, характеризирани с положителна енергия във въздуха, шарена публика и качествен подбор на изпълнители.

За тридневната програма организаторите подбират някои от най-големите американски и български джазмени, които да превърнат първите дни на юли в музикален празник, като обещават и множество допълнителни прояви за още по-пълноценно изживяване през трите фестивални дни.

Още от създаването си фестивалът се реализира благодарение на подкрепата от фондация „Америка за България“ и е част от календара с културните събития на Столичната.

Подробности за програмата, хедлайнерите и българското участие на А to jazZ oчаквайте съвсем скоро. А дотогава следете официалната Фейсбук страница  и сайта на фестивала.

Източник: KEY Events & Communication