Как Поли Генова поздрави Украйна за първото място

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Българските участници в конкурса се оказаха сред първите, които честитиха в Стокхолм победата на Джамала в Евровизия 2016

„Поздравления, радваме се за вас, заслужавате наградата! Целият ми екип се радва на вашата победа!“, казва Поли Генова в това кратко видео, записано от организаторите на Евровизия с поздрави към победителката в тазгодишния конкурс – и към Украйна като цяло.

След като Джамала пожела на всички мир и любов, отправяйки им покана за догодина, нейни колеги и конкуренти записаха поздравления към нея зад кулисите. Българите не можеха да сдържат възторга си от четвъртото място и запяха хита на „Баха мен“ Who Let the Dogs Out (израз, който в жаргона се използва при гледката на множество грозни жени на едно място) – което е оставено в записа.

Своите послания споделят французинът Амир, който остана шести, вицешампионката Дами Им, представителките на Белгия и Армения, които съответно откриха и закриха финала в Стокхолм.

Друг едноминутен клип е запечатал напрежението при оповестяването на последния зрителски вот, за Русия, който не успява да измести Украйна от първото място. Поли Генова е и сред първите, които я прегръщат и поздравяват колежката си в залата, където финалистите изчакваха резултатите от гласуването.