Конкурси всякакви: Спечелете безплатно гориво на стойност 2500 лв., 1250 лв. и още много награди от Лукойл

1
Добави коментар

Участващите търговски артикули са наличните горива бензин от всички видове, дизел от всички видове и газ пропан-бутан, предмет на продажба във веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ. В промоцията не е включено горивото газ метан.

Право на участие в промоцията имат всички лица, които извършват покупки на горива в бензиностанции ЛУКОЙЛ, заплатени в брой или с банкови карти.  В промоцията не участват лица, ползващи при зареждане на горива карти ЛУКОЙЛ с отсрочено плащане.

За всяка единична покупка на горива от следните видове: бензин от всички видове, дизел от всички видове и газ пропан-бутан в обектите от веригата ЛУКОЙЛ в количество равно или по-високо от 25 литра, за която е издаден касов бон или фактура, участникът получава изписан на касовия бон или фактура ПРОМОКОД – уникален 13 цифров код, който представлява комбинация от цифри и латински букви и е отпечатан под текста: Промокод за томбола Уникалният промокод, отпечатан върху касовата бележка, трябва да бъде изпратен като SMS на кратък номер 17 150 /за абонатите на  Mtel, Vivacom и Telenor/ или да се регистрира безплатно на igra.lukoil.bg (подстраница на www.lukoil.bg ). Цената на един SMS към номер 17 150 е 0,30 лева с включен ДДС за абонати на  Mtel и Vivacom и 0,29 лева с включен ДДС за абонати на Telenor. Цената на SMS е за сметка на лицето, което изпраща SMS.

С това свое действие участникът автоматично се включва в томболите за теглене на награди. Тиражите на томболите за целия период на промоцията и съответните награди са, както следва: