Къмпинг Хелас

1
Добави коментар
fena3000
fena3000

Добре дошли в Къмпинг Хелас. Избрали сте семеен къмпинг, с над 50 години опит в гостоприемството. Разположени сме в полите на Планина Пелион, 17 км. от град Волос, до традиционно рибарско селище Като Гацеа. Нашето изключително местоположение комбинира приятни кристално чисти води на морето и е известна с вековни маслинови дръвчета. Семейства, гурпи и хора се връщат всяка година в тази малка маслинова градина, рай на спокойствието и възстановяването. Къмпинг Хелас остава традиционен бизнес, който следва принципите на Гръцкото гостоприемство, докато в същото време, съчетава и всички изисквания и стандарти на модерния туризъм. Присъединете се към нас за уникална алтернативна почивка за всякака възраст и вкус.

Къмпинг

Къмпинг Хелас е отличен начин да серещнете нови хора. Ние сме създали топла приятелска атмосфера където можете да споделите чаша вино или узо, и да си поговорите до морето: насладете се на чувството на радост, благополучие и свързаност.

Къмпинг Хелас има примамливи перспективи за дълга почивка. Той е отворен цяла година и е много удобен, като така става наш дом далеч от града. Можем да се къпем в морето, да се разхождаме на хлад в планините или да се насладим на слънцето!

Къминг Хелас е отлично решение за по-лека, по-приятелска зима. За тези, които обичат този климат, Северно Европейците особено обичат Гръцката зима.

Таверна

Градината с Маслиновите Дръвчета ще ви удиви. Тя е класическа таверна с традиционна кухня, където се сервират чудесни Гръцки ястия на зелените планини и зеленчуци, месо и прясна риба, и предлагат страхотен вкус. Сервираме голямо разнообразие от пайове, всички ръчно изработени. Те ще ви представят вкус от нов свят.

Обляни от слънцето плодове са в изобилие: праскови, кайсии, пъпеши, грозде, пресни смокини и вкусни дини. Открийте радостта на Гръцките плодове.

Бар

Ако ставате рано, използвайте сенчестия бар пред морето. Той е отлично място да се насладите на спокойствието и цветовете на сутринта или залеза, и да си починете на приятна музика.

Добре организирания бар работи от 8:00 до 24:00. Сервираме най-доброто Гръцко кафе, закуска, сандвичи с прясно изпечен хляб, традиционните ванилия, фонтан “подводница” сладки, бадемови бисквити, мляко с ориз и локум.

Не пропускайте нашите вкусни, прясни ръчно изработени пици. Насладете се на парче с чаша студена бира или вино, или свеж летен коктейл сервиран от нашите професионални бармани. Атмосфера на лоби бар ще превърне вечерта в голяма вечер навън с добра компания.

Удобства

Къмпинг Хелас изцяло посреща международните стандарти и предоставя всички необходими удобства. Той покрива площ от 20,000 кв.м. с място за палатки, каравани и мобилни домове.

Напълно оборудвани палатки също са достъпни за наемане, както и специфични места за гости със сателитни антени и соларни панели.

Нашите бани са с най-висок стандарт и са лесно достъпни за инвалиди. Гореща вода е на разположение 24 часа на ден, без допълнително заплащане, при душовете, миенето на съдове и мивки за пране. Предоставят се и миялни машини. Места за изхвърляне на химикали са достъпни за тези, които имат химически тоалетни.

От 8.00 до 24.00, хляб, пресни продукти, екипировка за плуване и риболов са достъпни в нашия мини маркет.

Също така има достъпно местно производство от малки производители в региона. Можете да опитате традиционни ръчно изработени сладки от женските кооперации на Пилио, които винаги са много популярни сред гостите.

Има специално места за деца, с борд игри, интернет и библиотека под наем с 300 заглавия, която постоянно се обновява.

Красивия плаж с пясък се разпростира по цялата дължина на залива. С директен достъп до плитки води, областта е идеална за семейства с деца. Можете да се насладите на водни спортове, уинд сърфинг, кану и водни ски или риболов до скалите на залива, или за тези които обичат разходки с лодки има специална рампа.

Сигурни шкафчета са достъпни на място за съхранение на ценности. Може да наемите и мотор и кола чрез местна компания за наем на коли.

Удобства достъпни в Къпинг Хелас

Дейности

Уважаваме правото на всеки за тяхната почивка и тишина, поради което създадохме специално място за деца и възрастни, които да се насладят на игри на маса и интернет. Има и библиотека с над 300 книги на различни теми; тя е постоянно обновявана от нашите участващи къмпингуващи.

Къмпинг Хелас е идеална начална точка за разглеждане на околностите. В град Волос, ще откриете впечатляващ Архиологически Музей Волос, Университета Тесали и величествните Православни църкви.

Насладете се на разходка покрай красивото море и пристанище или се разходете в шопинг центъра. Няколко километра по-нататък са Неолитни селища от Сескло, Димина и Нова Анхиало, които са огромен интерес заради откритията в тях.

Обиколката на Пелион стартира от Ано Лехониа, съседното селце. Тук можете да се качите на най-стария парен влак в Гърция и да пътувате нагоре по планината до живописното селце Милиес, където можете да посетите дома на Антимос Гази и впечатляващата библиотека на Милиес. На хладно място, сте заобиколени от шанса да разгледате много спиращи дъха плажове на Егейско Море: Mylopotamos, Ai-Yannis, Horefto, Damouhari. Изключително пясъчни, бяло каменисти или скално-странични плажове се плискат от кристално чисти води.

Контакти

37300 Kato Gatzea,

Pelion, Volos,

Greece,

T. +30 24230 22267,

M. 6973745721,

F. +30 24230 22492

Ориентировъчни цени: 25 € ; Брой места за къмпинговане – 120 ; Отворен – цяла година

Сподели:

on Twitter on Facebook on Google+

Къмпинг Талатта Каламитси