Меню в Ресторант Алхимика – Новото Гурме меню на Шеф Петров, средиземноморско и суши менюта, а и уникална винена листа

2
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Всяко посещение в Ресторант Алхимика е незабравимо преживяване. Тук храната е не просто храна, а път за постигане на физическо и духовно удоволствие. Екипът на ресторанта твори здравословна кухня, чиято мисия е да достави върховната наслада на сетивата. Кулинарните специалитети се отличават с вкусови качества от най-високо ниво и неподправен, естествен характер. Всеки продукт е високо ценен заради неговите особености и индивидуални специфики. Храната се приготвя така, че да се подчертае и изтъкне нейната неповторима същност.

ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ ПРОДУКТИ ОТ РОДОПИТЕ

В своята работа, екипът на луксозния ресторант в Alchemist Residence залага на екологично чисти, типични регионални продукти и изходни суровини с най-високо качество. Той се стреми непрестанно да изследва, да подбира нови съставки и да се развива. Тук се ценят качествата на кулинарното наследство и същевременно се създава изцяло нова кухня. Екипът на Alchemist Residence Von Guldenburg отхвърля масовото производство и целенасочено търси неговата алтернатива в ориенталската и средиземноморска кухня.

За ресторант Алхемист „гурме“ не е модерен бизнес модел, а философия, стил на работа и отношение към храната. Гурме кухнята се състои 50% от качествени суровини и 50% – от кулинарно изкуство.