Диети за жени – съвети и идеи. Видео и статии – Dieti za jeni

1
Добави коментар

Най – добрите диети за жени (специално издание)

Милиони жени биха си умрели от щастие, ако имат възможност да разберат кои са най – добрите диети за отслабване. Всяка истинска дама бленува за стройно и фино тяло, напълно изчистено от грозните, увиснали мазнини. За да осъществи мечтата си за съвършена красота би дала всичко от себе си, изпълнявайки стриктно всеки съвет.

топ диети за жени

Грешна диета = провалено отслабване

Отвсякъде ви заливат реклами на различни диети, а обещанията са от разумни до напълно неосъществими. Най – грубата грешка допускана от жените е, че почти никога не се замислят дали една програма действително би могла да работи или не. Ето защо много постигат нулев успех, въпреки че са направили всичко по правилата.

На практика те просто не следят процесите, а с нетърпение очакват резултата, който така и не се появява. В крайна сметка надеждите биват убити, отслабване няма, а понякога въжето се затяга още повече около шията.

Как да познаете правилната диета?

Отговорете си на тези въпроси с „Да“ или „Не” и лесно ще отсеете просото от плявата. Ако преобладават отговорите „Да”, значи това нещо не е за вас.

Би ли могла да ви навреди?
Включва ли вредни храни?
Лишава ли ви от важни хранителни вещества?
Ограничава ли драстично количеството храна?
Обещава ли бързо отслабване?
Тайната на успешното отслабване за жени

Създаване на цялостна фитнес стратегия. Друга често срещана грешка сред жените (а и не само) е, че не изграждат никаква (дори и неправилна) стратегия, която да следват. Повечето смятат, че самата диета е напълно достатъчна и са склонни да изпълнят всяка глупост, препоръчвана от специалиста. Практиката е доказала, че в 90 % от успешните случаи, отслабващият е създал предварителен план за действие с дългосрочни цели, които помагат за спазване на така необходимата желязна дисциплина.

Следвайте доказани програми. Колкото и да ви се иска да бъдете различни, доказаните тактики са изпитани върху гърба на милиони и просто не е нужно да чупите собствената си глава. Не може да отречеш диета помогнала на 1 милион души – всичките постигнали невероятен резултат.

Информацията. Да познавате предпочетената от вас диета за отслабване е нещо прекалено важно. Преди да започнете каквото и да било извършете проучване и се уверете, че то ще бъде добро за вас. Въпреки това не анализирайте твърде много, за да не изпаднете в безкраен цикъл на теоретизиране без никакво действие. Просто отворете ушите и очите си преди старта и съберете достатъчно информация за хранителния план, който сте си избрали.

 

Изработка на уеб сайтове