Есил Дюран – Esil Duran.

2
Добави коментар

Есил Дюран преди години — с бръчки и изтощена коса

Есил Дюран преди години, няма нищо общо с неостаряващата красавица днес

Неостаряващата Есил Дюран демонстрира безупречна визия и зашеметяващо младежко излъчване в Гласът на България днес, но в младостта си далеч не е била така перфектна. Оказа се, че красавицата май се подмладява, вместо да старее и изглежда по-добре и от преди.

Докато съдийстваше и избираше таланти в „Гласът на България“, Есил демонстрира умопомрачителна визия. Феновете смятат, че годините никак не й личат, а из социалните мрежи отдавна се шушука, че бившата любимка на Ахмед Доган май си е правила тунинги.

Есил Дюран като млада – с бръчки и изтощена коса
Есил Дюран като млада – с бръчки и изтощена коса сн. Булфото
Доказателство за това не е само буйната руса грива, която никак не съответства на изтощените кичури на Есил отпреди 10 години. Липсват също така и бръчките по лицето и изтощената кожа, с която се появяваше на участия преди.

Уникална ретро снимка на Есил Дюран отпреди десетина година показва звездата в съвсем различна светлина–изтощена от непрекъснато боядисване коса, бръчки по лицето и шията, торбички под очите, които и сценичния грим не може да скрие

Не е ясно при кой пластичен хирург е ходила изпълнителката, но днес изглежда два пъти по-добре отпреди години, философстват из мрежата. Много от почитателите на изпълнителката са на мнение, че към днешна дата Есил Дюран изглежда много по-млада и по-красива отпреди.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг